Nya bilden visar Casper Janebrinks utseendeförvandling

Casper Janebrink

Casper Janebrink har nog fullt upp just nu; nyskild, nykär och väntar sitt tredje barn.
Så vad gör man då? En liten utseendeförändring! Se bilden här.
0:42

Efter reklamen: Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

(0:42)

Slå på ljud

Att Casper Janebrink har varit en del i rampljuset den senaste tiden har väl knappast någon missat.

Det var på självaste alla hjärtans dag som artisten och exet Helena Janebrink meddelade att de skulle skilja sig efter 23 år som gifta.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper på Instagram då.

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Se klippet här!

Helena Janebrinks ord om skilsmässan

Hänt intervjuade nyligen Helena om hur det känns och hur hon mår idag.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, säger hon glatt.

Trots skilsmässobeslutet bor Helena och Casper fortfarande under samma tak, nämligen i den arkitektritade lyxvillan som ligger i utkanten av Floda. Helena sa dock i intervjun att hon längtar tills hon får flytta till sitt egna, som hon ska göra i juni.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör.

Helena la till:

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, förklarade hon.

Exklusivt
Gerts hårda känga till kollegan Laila: ”Fattar inte”

Casper fann nya flickvännen på gymmet

Nyligen kom det fram att Casper har träffat en ny, på gymmet i Lerum. Kvinnan heter Therese Andersson och de väntar barn som är beräknat att födas i september.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, har Casper sagt till Expressen.

De nya paret har dock inte flyttat ihop än.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, förklarar han.

Casper visar upp nya frissan

Så det har helt enkelt hänt en hel del i Caspers liv den senaste tiden. Det sägs ju att många även ser till att ändra sitt yttre när det sker förändring i livet – och den trenden verkar Casper haka på. Nu har han nämligen gått till frisören och på Instagram skriver han stolt:

”Nyfriserad”.

SENASTE NYTT!