Penny Parneviks ärliga ord om relationen med Douglas Murray

Douglas och Penny

Penny Parnevik gästade nyligen Sofia ”PT-Fia” Ståhls podcast.
Under samtalet pratade de bland annat om hennes relation med maken Douglas och hans egenskaper.
– Jag tycker liksom att han inte ber om ursäkt för något, och jag tycker att det är fantastiskt och jag vill vara mer så, säger hon.
0:31

Efter reklamen: Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

(0:31)

Slå på ljud

Familjen Parnevik blev en av Sveriges kändaste familjer efter sin succéserie Parneviks. I programmet tog familjen emot gäster i sitt hem i Florida och bjöd på goda middagar med djupa konversationer. Jesper Parnevik, 57 har många kända vänner och en av de är den tidigare hockeyspelaren Douglas Murray, 42.

Jespers dotter Penny Parnevik, 25, och Douglas är gifta och har två barn ihop. De har varit tillsammans i cirka fem år men har känt varandra sedan Penny var liten. Douglas och Jesper har varit väldigt nära vänner i många år och nu är Douglas även Jespers svärson.

Makens stenhårda krav – efter Liz udda beslut med hundarna

Pennys chock efter Douglas svensexa

Paret Penny och Douglas har varit officiellt gifta sedan en tid tillbaka men pandemin satte stopp för en bröllopsfest. Planen är istället att de ska gifta sig den här sommaren.

För några veckor sedan blev Douglas ”kidnappad” till sin svensexa, och Penny lämnades hemma ensam med barnen.

– Förra veckan så blev barnen magsjuka, Douglas åkte på sin svensexa samma dag och blev ”kidnappad”, och jag blev också sjuk. Jag fick inte magsjuka men jag kände mig typ förkyld, genomförkyld bara, sa hon då.

När Douglas kom hem från sin svensexa fick Penny en chock. Han hade nämligen skadat benet och kom hem i kryckor.

– Sen så visade det sig att Douglas hade gjort illa sig på svensexan, ”surprise, suprise”, och han går nu på kryckor i tre veckor. Så när jag kom hem så blev det inte så mycket avlastning för min del, som var själv med barnen i typ 5-6 dagar för han kan inte göra någonting, säger hon.

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

Se klippet här!

Pennys ord om Douglas ”Ber inte om ursäkt för något”

När Penny gästade Sofia ”PT-Fia” Ståhls podd pratade de om olika egenskaper. Penny kom då in på att hon måste bli mer självisk, och de båda diskuterar stigman kring ordet.

– Det du menar är väl snarare att ta din egen plats, istället för att ge den till någon annan, säger PT-Fia.

– Hundra procent, hundra procent, svarar Penny.

När frågan sedan kommer om Douglas har några egenskaper som Penny inte kan känna igen sig själv i svarar hon att han inte ber om ursäkt för något.

– Jag tycker liksom att han inte ber om ursäkt för något, och jag tycker att det är fantastiskt och jag vill vara mer så. Men han kan säga en åsikt om någonting, om det är politiskt, om det är en personlig åsikt eller vad som helst och ber inte om ursäkt, säger Penny.

FOTO: TT / TV4

SENASTE NYTT!