TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Penny Parneviks barnbesked med Douglas Murray: ”Försöka”

21 apr, 2022 
Penny och Douglas
Penny Parnevik och Douglas Murray har två barn tillsammans och planerar för bröllop till sommaren.
Utöver detta så avslöjar Penny nu sina planer på fler barn!
Läs här.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Penny Parnevik fångade många tittares hjärtan efter sin medverkan i serien Parneviks tillsammans med föräldrarna Mia och Jesper Parnevik samt syskonen Peg, Philippa och Phoenix Parnevik.

Sedan dess har hon gjort karriär i sociala medier och drev förut den framgångsrika podcasten Pillowtalk med systern Peg. Till vardags lever hon tillsammans med Douglas Murray och deras två barn, Atticus och Pebble. Men nu svarar Penny på frågan om hon kan tänka sig fler barn – läs här!

Penny om flytten till Sverige med Douglas: ”Bästa beslutet”

Tidigare i år intervjuades Penny Parnevik av Mama och berättade om känslorna över att numera bo i Sverige – ett helt rätt beslut enligt henne.

Annons

– Vi beslutade oss för att flytta till Sverige, vilket är det bästa beslutet vi har tagit, forsätter hon.

– Det förbättrade min och Douglas dynamik och förändrade våra roller. Vi gick från att bo i Kalifornien, där jag tog cirka åttio procent av jobbet som hade med hemmet och Atticus att göra, till att vi idag sköter allt fifty-fifty så gott det går. Det har känts väldigt coolt och har varit otroligt fint för oss att få göra den förändringen tillsammans. En pandemi är aldrig en bra sak men för mig har det blivit en påminnelse om att jag är privilegierad.

– Vi har köpt lägenhet, vilket är helt sjukt, kul och lite stressigt. Vi kommer vara i stan och ha närmre till förskolan, vi kommer inte behöva åka från Åkersberga, säger Penny och tillägger:

– Den här är mer funktionell och snygg, nyrenoverad och hela den biten. Så den är jättefin på det sättet, men den kanske inte har den här gamla charmen. Och det har vi valt, det kanske inte är det viktigaste. Vi vill bara hitta ett hem där vi trivs som familj.

Pennys svar på barnfrågan – efter följarnas frågor: ”Försöka”

Penny Parnevik hade nyligen en frågestund på Instagram där en följare frågade om hon vill ha fler barn i framtiden. Och svaret blev ett självklart ja, hon och Douglas vill nämligen ha fyra stycken.

Pennys barnbesked
Penny Parnevik berättar om tankarna på fler barn.

”Ja!!! Vi vill ha 4 totalt! Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”, skriver Penny.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons