Mia Parnevik i tårar efter detaljen i Pennys bild: ”Du får mig...”

Mia Parnevik Penny Parnevik

Medlemmarna i familjen Parnevik står varandra nära. Nu rörs Mia Parnevik till tårar efter att dottern Penny visar upp en ny bild på sin Instagram.
0:34

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

(0:34)

Slå på ljud

Familjen Parnevik blev välkända för svenska folket genom sin realityserie Parneviks, som under fyra säsonger följde familjens glammiga liv i Jupiter, Florida. Där bor dem i en enorm villa med egen strand, pool och biograf.

I serien får vi följa golf-legenden Jesper Parnevik, 57 och hustrun Mia Parnevik, 54, med deras barn Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 22, och Phoenix, 21. Efter att svenska folket fått följa deras liv på nära håll i flera år, valde familjen efter fyra säsonger att lägga ner den showen.

Då planeras de bli morföräldrar igen

Mia och Jesper Parnevik är förutom fyrbarns-föräldrar, även mormor och morfar till Pennys barn Atticus, 2, och Pebble, 1, som hon har tillsammans med hockeyproffset Douglas Murray, 42.

Penny och maken Douglas planerar att bilda en stor familj, och på sin Instagram har Penny berättat om när de planerar att försöka igen:

”Ja!!! Vi vill ha 4 totalt! Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”, skriver Penny på sin Instagram.

Men efter att Penny berättat om deras familjeplaner så har frågorna strömmar in från följare som undrar om hon inte redan nu är gravid.

Det fick henne att ryta ifrån till alla frågvisa följare. Nyligen skrev hon på sin Instagram:

”Många som frågar om jag är gravid på lite olika bilder på senaste. Det kanske är chockerande att jag fått två barn och haft inga ”loose the baby-weight” goals??? Jag har tryckt ut två barn... I sure HOPE det syns på min kropp. Jag är inte gravid. När ska vi låta kvinnokroppen få vara lite?”, skrev Penny.

Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”

Se klippet här!

Mia Parnevik i tårar

Att familjen står varandra nära har märks genom tv-rutan efter alla säsonger av Parneviks. Det har även hörts hur nära Penny och Peg står varandra i deras podcast Pillowtalk, där systrarna fritt pratat om allt som har med kärlek att göra.

Nu reagerar mamma Mia med tårar efter Pennys nya inlägg på Instagram. Bilden föreställer Jesper Parnevik tillsammans med sitt barnbarn, och till den har Penny skrivit en fin text:

”When I’m worried and cannot sleep, I count my blessings instead of sheep”, som på svenska översätts till:

”När jag är orolig och inte kan sova, räknar jag mina välsignelser istället för får”, skriver Penny, följt av ett rött hjärta.

Varpå mamma Mia Parnevik kommenterar:

”Ok now you make me cry”, på svenska översatt till ”Ok nu får du mig att gråta”, följt av en emoji med tårar och flera röda hjärtan.

FOTO:

SENASTE NYTT!