Penny Parnevik bryter tystnaden om gravidryktet: ”Syns på min kropp”

Penny parnevikS

Många har undrat på senaste ifall Penny Parnevik väntar ett tredje barn. Nu berättar Penny.

– Det kanske är chockerande...
0:34

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

(0:34)

Slå på ljud

Tv-profilen Penny Parnevik blev ett välkänt ansikte för svenska folket i serien Parneviks, där hon syntes tillsammans med sin familj, Mia och Jesper Parnevik och syskonen Peg, Philippa och Phoenix.

Penny är gift med hockeyproffset Douglas Murray, och makarna har två barn tillsammans. Sonen Atticus och dottern Pebble. Numera bor familjen dessutom i Sverige på heltid.

Förändringarna efter flytten

Tidigare i år intervjuades Penny Parnevik av Mama och berättade om hur hon kände inför att flytta till Sverige – och förändringarna som har kommit med flytten.

– Det förbättrade min och Douglas dynamik och förändrade våra roller. Vi gick från att bo i Kalifornien, där jag tog cirka åttio procent av jobbet som hade med hemmet och Atticus att göra, till att vi idag sköter allt fifty-fifty så gott det går. Det har känts väldigt coolt och har varit otroligt fint för oss att få göra den förändringen tillsammans. En pandemi är aldrig en bra sak men för mig har det blivit en påminnelse om att jag är privilegierad.

Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”

Se klippet här!

Penny har tidigare avslöjat att hon och Douglas längtar efter en större familj. När hon har fått frågan på sin Instagram ifall de vill ha fler barn, så har hon berättat öppet om deras längtan efter att utöka familjen:

”Ja!!! Vi vill ha 4 totalt! Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”, skriver Penny på sin Instagram.

Pennys egna ord om gravidryktet: ”Det syns på min kropp...”

Att Penny och Douglas vill ha fler barn är alltså ingen hemlighet. Men på senaste har Penny fått många frågor av nyfikna följare som undrar ifall hon är gravid.

Nu bemöter Penny gravidryktet på sin Instagram:

Penny instagram

”Många som frågar om jag är gravid på lite olika bilder på senaste. Det kanske är chockerande att jag fått två barn och haft inga ”loose the baby-weight” goals??? Jag har tryckt ut två barn... I sure HOPE det syns på min kropp. Jag är inte gravid. När ska vi låta kvinnokroppen få vara lite?”, skriver Penny på sin Instagram.

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!