Penny Parnevik avslöjar sanningen om parets ekonomi – den tjänar mest

Penny vänster, Douglas höger.

Penny Parnevik och Douglas Murray har varit ett par i många år.
Nu avslöjar Penny vem av dem som tjänar mest.
– Helt orimligt, säger hon.
0:48

Efter reklamen: Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

(0:48)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, har nu haft sin svensexa och möhippa och har bara bröllopet kvar. De gifte sig 2020 men pandemin satte stopp för en stor bröllopsfest. Istället är planen att den ska äga rum den här sommaren.

De började träffas för drygt fem år sedan men har känt varandra betydligt längre än så då Douglas är en nära vän till Pennys pappa, Jesper Parnevik, 57.

Kändisparet har två barn ihop och Penny berättade nyligen om utmaningen med barnen som uppstod när Douglas var borta på sin svensexa.

Kungaparet stoppas – hovets besked om drottningens svåra hälsotillstånd

Penny Parneviks chock efter Douglas svensexa

I en vlogg på Youtube berättar Penny att Douglas blev kidnappad till sin svensexa. I samma veva blev barnen sjuka, vilket lämnade henne till att ensam ta hand om dem. I videon berättar hon om svårigheterna det medförde.

– Förra veckan så blev barnen magsjuka, Douglas åkte på sin svensexa samma dag och blev ”kidnappad”, och jag blev också sjuk. Jag fick inte magsjuka men jag kände mig typ förkyld, genomförkyld bara, säger hon.

När Douglas senare kom hem från möhippan var han inte i skick för att hjälpa till speciellt mycket. Han hade nämligen skadat benet och kunde därför inte avlasta Penny med barnen.

– Sen så visade det sig att Douglas hade gjort sig ill på svensexan, ”surprise, suprise”, och han går nu på kryckor i tre veckor. Så när jag kom hem så blev det inte så mycket avlastning för min del, som var själv med barnen i typ 5-6 dagar för han kan inte göra någonting, säger hon.

Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

Se klippet här!

Penny avslöjar sanningen om parets ekonomi – tjänar mer än Douglas

Programmet Parneviks gav familjen stora framgångar och Penny har sedan dess kunnat jobba som influenser. När hon gästade Sofia ”PT-Fia” Ståhls, 34, podcast får hon frågan om vad influnser-pengar innebär. Hon förklarar då att hon ser det på två sätt.

– Det är väldigt mycket pengar. Det är en så intressant grej för på ett sätt tycker jag att influensers, inte artister kanske, influensers, skådespelare, alla de här i underhållningsbranschen.. vi är överbetalda. Alltså det är helt sjukt att sjuksköterskor eller barnmorskor eller doktorer eller lärare inte liksom får tillgång till de här pengarna när de gör någonting så pass mycket viktigare, det är helt orimligt, säger Penny.

Men å andra sidan tycker Penny att det är coolt att tjäna mer pengar än sin man.

– Men å andra sidan tycker jag att det är skitballt att jag är 25, har två barn och tjänar mer än min man. Det tycker jag är lite coolt, och han tycker att det är coolt också, säger Penny.

FOTO: Youtube, TT/Henrik Isaksson

SENASTE NYTT!