Peg Parneviks Instagramkonto borttaget

Peg Parnevik

Peg Parneviks Instagramkonto inaktiverades häromdagen.
Nu är kontot tillbaka och artisten ryter ifrån rejält efter att ha fått höra anledningen bakom att det togs bort.
”Vad är felet på er?”, skriver hon.

Peg Parnevik, 25, är en svensk artist och tv-profil. Just nu är hon aktuell med ett nytt album som släpps i veckan.

CHOCK! Bilden avslöjar Axel Pilebys dolda tatueringar

Semester med pojkvännen Jesper Niklasson – kritik av följarna

Häromveckan delade Peg flera bilder från sin semester med pojkvännen Jesper Niklasson. Paret har inte gått ut med var de befann sig någonstans, men om man tittar på bilderna ser man att det en destination där det är varmt och nära till havet.

Under semesterveckan delade Peg flera bilder på sig själv när hon har bikini på sig och poserar på stranden. Hon skrev texter till varje bild om hur hon älskar sin kropp, det var däremot många följare som inte uppfattade Pegs budskap och istället gav henne kritik. De tyckte att hon både var för lättklädd och hade för mycket tatueringar. Då röt Peg ifrån och sa till de följarna på skarpen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks Instagram-konto inaktiverades

Men tyvärr räckte in Pegs utskällning till, för i söndagskväll blev hennes Instagram-konto inaktiverat. Det var nämligen flera som har anmält hennes konto. På måndagsmorgonen var kontot tillbaka och nu har artisten ännu en gång rutit ifrån.

Hon har lagt ut en Instagram-story där hon förklarar hur hennes konto lyckades att stängas ner.

”Så jag vet inte om ni märkte men mitt Instagram-konto blev inaktiverat igår. Jag antar att tillräckligt många människor rapporterade mina bilder så det stängdes av.”

I samma inlägger lägger även artisten till att hon tycker att det är galet vad folk tycker är okej på plattformen och inte, samt så tackar hon de följare som har hjälpt henne att få tillbaka kontot.

”Allt jag har att säga om det här är: 1. För mig är det galet vad som får lägga ut på den här plattformen, mobbning och hot etc. Men människor kan inte hantera lite bar hud? Vad är felet på er?
2. Jag vill tacka alla inblandade som hjälpte mig att få tillbaka mitt konto. Jag grät så mycket för jag trodde att jag inte skulle få berättar att jag släpper musik”

Peg Parnevik beskriver hur hennes konto blev inaktiverat på Instagram
FOTO: Peg Parnevik/Instagram

LÄS OCKSÅ: Emma Igelströms namnval till nyfödde sonen – det heter pojken

LÄS OCKSÅ: Elaka kommentarerna efter parets bröllop: ”Hon gör det för pengarna”

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!