LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter fem-profilen Axel Pileby visar upp de hemliga tatueringarna

29 aug, 2021 
Axel Pileby
När TV4-profilen Axel Pileby syns i tv-rutan är han alltid väldigt propert klädd. Men under ytan bär han på några riktigt stora överraskningar.
Nu är följarna i chock efter bilden som avslöjar hans annars dolda tatueringar.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Axel Pileby, 34, är en av huvudpersonerna i TV4:s aktualitetsprogram Efter fem som sänds varje vardagseftermiddag. I programmet tas det upp aktuella dagshändelser och det klassiska "Sverigesvepet".

När Axel är på plats i studion är det alltid han som sköter det populära momentet där överraskande nyheter landet över uppmärksammas. Det kan vara alltifrån 70-åriga fotbollsspelare till pride-väggar på tomten. Helt enkelt nyheter som förtjänar mer uppmärksamhet än bara i lokaltidningarna.

Vid sin sida i Efter fem har Axel oftast Tilde de Paula Eby, 48. Men ibland är det också Anna Brolin, 41, som håller i taktpinnen. Några andra givna medlemmar i Efter fem är Henrik Alsterdal, 41, och Maximilian Artell, 29.

Axel Pilebys stora familjelycka

Under årens lopp har Axel blivit en riktig tittarfavorit i Efter fem och det senaste året har det hänt mycket för den omtyckta tv-profilen. I början av året avslöjades det bland annat att han skulle bli pappa!

Annons

Flickvännen Felicia Jartén, 27, avslöjade då i sin podd vad som var på gång.

– Ja gud nu blev jag lite nervös. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga, förklarade hon i podden och fortsatte:

– Jo men det ni vet, men som inte våra lyssnare vet än, är att jag är gravid!

Och nu är den lilla bebisen här! Det var en dotter som väntade för Axel och Felicia och hon fick namnet Lärke. Under sommaren har Axel umgåtts mycket med lilla Lärke och hela familjen har njutit av varandras sällskap.

Starka reaktioner efter Axels nya bild

Men nu är semestern över för Axels del och han figurerar återigen i tv-studion. Men när han inte underhåller tittarna i Efter fem så ägnar sig Axel gärna åt sport, då han i grunden är en inbiten sportjournalist. Hans senaste intresse verkar vara att spela padel och nu visar han upp en bild från padel-hallen när han precis spelat en match.

Annons

”Målet var att sopa banan med motståndet. Slutade med att jag mest åt banan. Men kul hade vi!!!”, skriver han under bilden.

Men nu har följarna gjort en upptäckt i Axels nya bild – nämligen att han har väldigt många tatueringar på benen.

”Shiiiit vilka tatueringar”, skriver en.

”Åh så tatuerade ben”, skriver en annan.

”Vad har hänt med benen ? Utslag eller ?”, skriver en annan lite frågande.

Se Axels tatueringar här!

FOTO: TT, Instagram

Annons