Idol 2023 marknadsföring banner

Peg Parnevik om Mia i Let's dance 2022 efter hårda kritiken mot TV4

28 feb, 2022 
Peg och Mia Parnevik
När Filip Lamprecht var med i Let's dance var ex-flickvännen Peg Parnevik kritisk mot produktionen och TV4.
I år ställer hennes mamma, Mia Parnevik, upp i programmet.
Nu berättar Peg vad hon egentligen känner kring detta.
Annons
Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson
Peg Parneviks nya flört är Jesper Niklasson

Let's dance 2021 blev en rejält händelserik historia. Många tittare var glada över att se att Kristin Kaspersens, 52, son, Filip Lamprecht, 24, var en av deltagarna i programmet. Kristin vann nämligen tävlingen bara två år tidigare och därför var förväntningarna på kändissonen höga.

Och det blev som bekant succé för Filips del. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal, 26, tog han hem vinsten i Let's dance och lyckan var total.

Någon som däremot hade tudelade känslor inför programmet var Filip Lamprechts dåvarande flickvän Peg Parnevik, 26.

Filip Lamprecht och Linn Hegdals romansrykte i Let's dance

När TV4 avslöjade att Filip skulle vara med och dansa i tv var Peg till en början väldigt stolt. De hade då varit ett par i många år. Men i takt med att romansryktena började dra igång blev Peg Parnevik allt mer tyst om sin pojkvännens medverkan i Let's dance.

Annons

Många tittare spekulerade i att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Filip och danspartnern Linn, trots att de båda dementerade detta vid flera tillfällen. Även Peg röt ifrån mot romansryktet.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob”, skrev Peg på Instagram vid tillfället.

Ilskan mot TV4 efter dramatiken med Filip Lamprecht

Enligt Peg var det inte bara tittarna som spädde på spekulationerna, utan även TV4. I sin podcast Pillowtalk riktade hon skarp kritik mot produktionen.

– Det känns som att produktionen och TV4 är emot mig och att de skämtar lite på min bekostnad, sa hon då och fortsatte sedan:

– I sändning och i manus skämtar de om mig. Eller mer att de skämtar om Filip och Linn som att ”will they, wont they?” Eller ”stämmer det faktiskt?”.

I en kommentar till Aftonbladet besvarade kanalen Peg Parneviks kritik.

– Det har jag inte registrerat. Jag tycker inte att det har hänt så det är nog en spekulation, sa Fia Fång, exekutiv producent för Let's dance.

Peg Parnevik om Mias medverkan i Let's dance 2022

Nu är det snart dags för en ny säsong av det populära dansprogrammet. Och bland deltagarna hittar vi ingen mindre än Pegs mamma, Mia Parnevik, 54. Mia har fått frågan tidigare men då valt att tacka nej. I år känner hon sig modigare.

Annons

– Nu gör jag det här och det är första gången i livet som jag gör nånting utan min familj, säger hon till Aftonbladet om beslutet att ställa upp i årets säsong.

Men vad tycker då Peg Parnevik om detta? Trots att hon tidigare har varit kritisk mot TV4 verkar det som att hon nu har gjort en helomvändning – och är glad över att hon ska få se sin mamma på dansgolvet i vår.

”Det där är min mamma! Jag är redan så stolt över dig”, skriver Peg Parnevik på Instagram story.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons