Följarna häpnar över Paows förändring efter Paradise hotel

Paulina
Hon är dokusåpaveteranen som nu senast har setts i den tionde säsongen av Paradise Hotel på TV3. Paulina ”Paow” Danielsson är öppen med mycket som händer i hennes liv, vilket hon delar med sig av via sociala medier. Nu hyllas hon av följarna för senaste utseendeförändringen.
Annons

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, har under våren varit aktuell i den tionde säsongen av realityserien Paradise hotel på TV3. Men det är knappast första gången tittarna har sett realitystjärnan inne på hotellet i Mexiko. Första gången hon var med i programmet var hon 19 år gammal och har även medverkat i flera andra serier såsom Ex on the beach, Temptation island och Hemliga beundrare.

Paow har varit öppen med att hon varit inne i en tuff period sedan hon kom hem från inspelningarna av Paradise Hotel 2019. Nyligen berättade hon att hon just nu är i en sämre period av den kroniska sjukdomen psoriasis.

Annons

Efter ungefär en månads uppehåll bloggen, skrev Paow för några veckor sedan ett blogginlägg där hon beskrev läget:

”Jag har haft väldigt mycket att göra med inspelningar och flytten så jag brände ut mig själv helt. Har bara vart hemma i nästan 2 veckor och försökt fokusera på att bli frisk. Har fått psoriasis, samt utmattnings symptom/influensa symptom vilket suger. Just nu så känner jag verkligen att jag har en glöd som saknat ett tag, tyvärr så säger min kropp ifrån”, skrev hon då.
Annons

”Passar dig perfekt”

Nyligen fick tittarna se när tv-profilen tvingades lämna Paradise hotel efter att ha blivit utskickad under rymdveckan av Alexandra Nord, 26.

Samma kväll som avsnittet sändes lade Paow upp ett inlägg på sin Instagram.

”Och där var min tid i över. Är ändå stolt över mig själv hur jag stått upp för mig själv och för mina vänner, inte snackat skit bakom någons rygg eller ljugit. Hoppas att ni mina följare har fått en annan bild av mig. Vi ses snart i ett annat program”, skriver Paow.

Till texten är en bild på henne själv i det långa, blonda hårsvallet som Paradise hotel-tittarna är vana vid att se henne i.

Men i ett nytt inlägg på Instagram, visar nu Paow upp sin nya look. Det långa blonda håret med löshår är borta och istället kör realitystjärnan på en kortklippt frisyr, där håret slutar vid axlarna.

I kommentarsfältet syns bland annat Paows för detta Paradise hotel-partner Ludvig Schenström, som kommenterat med en emoji med hjärtögon. På det har Paow svarat: ”Vi har lika långt hår nu”.

Hyllningarna för den nya frisyren strömmar in till bilden och flera tycker att Paow passar väldigt bra i kort hår:

”Wow vad fin du är assåååå”.

”Fin du var i kort hår”.

”Så himla fin, du passar så bra i den frisyren”.

”Den längden på håret passar dig perfekt”.

Annons

FOTO: Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…