Paows tuffa kamp mot kroniska sjukdomen: ”Är deprimerad”

Paulina Paow Danielssons psoriasis
Paulina Danielsson lever ett till synes glamoröst liv med tv-inspelningar och långa utlandsvistelser. Nu berättar hon öppenhjärtligt om sjukdomen som hennes följare sällan får se.
Annons

Bloggerskan och dokusåpaprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, 25, medverkar i årets säsong av Paradise hotel på TV3. Profilen är van vid att synas i tv och har bland annat ställt upp i program som Trolljägarna, Lyxfällan och Ex on the beach.

Annons

I år kommer hon att tillbringa tiden på lyxhotellet med bland andra Emma Hellström, 25, och Marcus ”Mcuze” Johansson, känd från dejtingprogrammet Love Island. Paulina Danielsson har medverkat i Paradise hotel flera gånger tidigare och är alltså en riktigt veteran när det kommer till dokusåpor.

Något hon dock inte är lika van vid är att hänga med expojkvännen Jesper Johansson, 28, som även han deltar i årets säsong. Trots att det forna parets uppbrott var dramatiskt verkar det som att de kommer överens i huset. Enligt Paow finns det även vissa känslor kvar för Jesper:

– Men jag har varit jättekär i Jeppe en gång i tiden och det är klart att det fanns ju någonting där, en spänning, har hon sagt om återföreningen med exet. 

Annons

Paulina Danielssons ärliga ord om tuffa sjukdomen

I ett inlägg på sin Instagram väljer nu Paulina att prata om ett helt annat ämne än kärleksrelationer. Paulina Danielsson har nämligen lidit av den kroniska sjukdomen psoriasis i flera år, något hon nu öppnar upp sig om i sociala medier:

”Till vänner och folk jag samarbetar med. Är inte i en liten dipp, jag har varit sjuk sen jag kom hem från Thailand och det har resulterat i att jag har fått psoriasis på exakt hela kroppen som gör så att jag inte kan sova som resulterar i att jag vänt på dygnet så jag får inget gjort”.

Bloggerskan berättar även att hon just nu fokuserar på att bli frisk.

”Har i princip psoriasis på exakt hela kroppen och ansiktet som gör mig väldigt otaggad på att gå utanför dörren. Så ja. Jag är deprimerad, sjuk och prickig. Vilket verkligen suger”.

Under måndagen besökte Paulina Danielsson Psoriasisförbundet där hon påbörjade en ljusbehandling.

Annons

FOTO: TV3, TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…