Paows ilska efter beskedet i Paradise hotel: ”Hämnas”

Paradise hotel Paulina paow Danielsson bråkar med Arvid Stenbäcken och Bella Andersson
Paulina ”Paow” Danielsson tvingas lämna Paradise hotel. Innan hon går har hon några sista ord att säga, ord som skapar stor förvirring hos de andra deltagarna.
Annons

Halvvägs in i säsongen av Paradise hotel tätnar intrigerna. Den här veckan är det rymdtema på hotellet, och en av deltagarna har blivit utsedd till utomjording. Han eller hon ska försöka klara sig igenom hela veckan utan att de andra listar ut vem det är, för då riskerar denne att få lämna programmet. 

Annons

Stämningen är tryckt när deltagarna får ett brev. Arvid Stenbäcken läser högt för de andra:

– Utomjordingen har precis fört bort en av er som kommer att få lämna hotellet omedelbart. Gå till era rum och ta reda på vem det är som har blivit bortförd. Den som har blivit bortförd saknas på bilden på sitt rum.

Deltagarna springer till sina respektive rum och lättnaden är stor hos många när de upptäcker att deras bilder är kvar. Desto värre blir det för Paulina ”Paow” Danielsson, 25. Det är nämligen hennes bild som saknas.

– Jag visste det, säger hon och fortsätter:

– Jag känner mig inte ledsen över att jag har åkt ut, utan jag är arg. Jag hade så jävla gärna velat hämnas på den där äckliga utomjordingen.

Paows ord om Arvid Stenbäcken i Paradise hotel

Det blir många tårar när Paow möter upp de andra deltagarna och berättar att det är hon som tvingas lämna. Paow själv är övertygad om att det är Gabriella ”Bella” Andersson som är utomjordingen och alltså den som tagit ut henne ur spelet. Bella spelar nämligen ihop med Arvid som flera gånger varit i luven med Paow.

– Bella jag har en grej att säga till dig. Helt ärligt, Arvid sa på festen för två dagar sedan att han inte vill köra med dig för att han tror inte att han kommer att ta sig långt i spelet med dig. Han har sagt det till flera stycken här inne, säger Paow till en chockad Bella. 

Bella ber om en kram innan Paow lämnar hotellet, men Paow vägrar och vänder henne istället ryggen. Arvid ifrågasätter varför hon ska smutskasta honom.

– För att jag fattar att det är någon av er två, säger Paow upprört innan hon tar sina väskor och drar. 

Det återstår att se om deltagarna lyckas lista ut vem som egentligen är utomjordingen…

Annons
 Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.
Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…