Bianca Ingrossos oväntade ord om Paradise hotel-Marcus: ”Kär”

Bianca ingrosso om paradise hotel-deltagaren Marcus: kär
Bianca Ingrosso är nybliven singel. Nu avslöjar hon vad hon egentligen känner för Paradise hotel-deltagaren Marcus ”Mcuze” Johansson.
Annons

Skandalerna i årets Paradise hotel har duggat tätt. Jesper ”Jeppe” Johansson, 28, tvingades lämna efter regelbrott, och bråken mellan deltagarna eskalerar i samma takt som pakterna blir fler.

Samtidigt blommar kärleken och romansrykten kring vissa av deltagarna. Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24, har gått ut och bekräftat att de idag är ett par. Haidar Juma, 27, och Alexandra Nord, 26, föll pladask för varandra och tittarna följer nu med spänning hur romansen utvecklar sig.

Annons

Någon som varit tjejernas favorit sedan starten är Marcus ”Mcuze” Johansson, 24. Han i sin tur har fallit för Erica Lindberg, 22, men deras relation har varit minst sagt stormig, något som Bianca Ingrosso, 24, uppmärksammar. I sin podcast Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B tar hon upp hur Erica har betett sig inne på hotellet.

Annons

Hon menar att Erica inte behandlar varken Marcus eller de andra deltagarna speciellt bra. Samtidigt avslöjar hon att tjejerna inne på hotellet inte är de enda som har fallit för Marcus.

– Hon kallar en kille som heter Marcus, som jag är typ helt jävla kär i, för jävla ***, säger Bianca.

Bianca Ingrossos nya kille

Bianca blev nyligen singel efter fem år ihop med Phillipe Cohen, 24. Paret har tidigare gjort slut, men hittade då tillbaka till varandra. Nyligen avslöjade Bianca på sin Youtubekanal att hon har börjat träffa någon speciell.

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, avslöjade Bianca i vloggen.

Annons

Hon berättade också att den nya killen redan blivit introducerad i familjen.

– Ikväll ska vi hem till mamma på middag och den här killen ska ju med då. Men jag får verkligen se till att han inte syns. Jag är inte redo för det, sa hon.

Kan det vara Marcus som har fått träffa mamma Pernilla Wahlgren och resten av familjen?

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…