Paulina Pancenkov om relationen till Exonphspoilerse på Instagram

Paulina Pancekov i Idol 2020

FOTO: TT
En person som visat sig vara ett stort fan av Paulina Pancenkov i Idol 2020 är Instagram-kontot Exonphspoilerse.
Nu avslöjar Paulina hur deras relation ser ut!
Slå på ljud

Finalen av Idol 2020 väntar runt hörnet och de som möter varandra och tävlar om att kamma hem första platsen är Paulina Pancenkov, 21, och Nadja Holm, 23.

Paulinas stöd från fansen har ökat markant

Stödet från fansen och tv-tittarna är enormt för både Paulina och Nadja. Men något som tittarna kanske inte kunde ana för några veckor sedan var att just Paulina skulle vara den ena finalisten. Orsak till det? Jo, hon blev den trettonde idolen som gick vidare till fredagsfinalerna.

LÄS MER: Idol-finalisten Nadja Holm om hemliga romansen med Herman Silow

När kvalveckan var över och tittarnas röster var räknade så skulle 12 av 14 deltagare få gå vidare till fredagsfinalerna. När tolv namn var uppräknade så stod Paulina och Tess Gustafsson kvar med minst antal röster. Men vad vore en kvalfinal utan en överraskning? Idoljuryn meddelade att det i år skulle bli annorlunda och även en trettonde person skulle få chansen att medverka i fredagsfinalerna. Den som fått flest röster av Paulina och Tess var Paulina och hon var därmed vidare i tävlingen. Det var på håret!

Men därefter har Paulina Pancenkovs fanbase ökat rejält och nu är hon i final!

Exonphspoiler, ett Instagram-konto med över 240 000 följare, är en av de som hejar på Paulina.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paulina berättar om relationen till Exonphspoiler på Instagram

Exonphspoiler har i flera veckor inför varje fredagsfinal uppmanat sina följare att rösta vidare Paulina i tävlingen. Frågan är, hur ser deras relation ut egentligen? Och hur ser Paulina på att kanske få en extra röst eller två tack vare det Instagram-kontot?

– Alltså det är ju bara för att jag har sjungit Nicki Minaj-låtar. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte hon hade lagt ut om inte jag hade sjungit Nicki på min första audition, säger Paulina till Hänt i en intervju. Hon fortsätter:

– Men sen efter jag har sjungit Nicki så har hon lyssnat och verkligen hört min röst, och tyckt att jag varit bra på riktigt. Då har hon lagt ut mig varje fredag, när hon har känt för det.

Men det är inte Paulina som har bett om detta, snarare tvärtom berättar hon:

– Det är inte som att jag ber henne. Nej, det är verkligen inte så. Och jag har till och med sagt till henne om folk är jobbiga – lägg inte ut mig!

Men ni har ingen relation sedan tidigare?

– Nej, avslutar Paulina till Hänt.

Finalen av Idol sänds fredagen den 4 december klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Affe Hagström i Idolfinalen – TV4:s svar

LÄS OCKSÅ: Låtarna Paulina Pancekov och Nadja Holm sjunger i finalen av Idol 2020

FOTO: Amir Nabizadeh/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!