TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Patrik Isakssons okända son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag

16 jun, 2021 
Lovisa Ström
Patrik Isaksson
Tillsammans med tv-profilen Sofia Rågenklint har Patrik Isaksson sönerna Tim och Alex.
Nu visar sångaren upp sonen Tim och skriver om de starka känslorna han känner kring att han har vuxit upp.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Den folkkära artisten Patrik Isaksson slog igenom med dunder och brak när han år 1999 släppte låten Du får göra som du vill. Sedan dess har han hållit sig i rampljuset och levererat hit efter hit . Men trots att många har koll på hans musikkarriär är det inte alls lika många som har koll på hans privatliv.

I ett inlägg på Instagram visar han nu upp den äldsta sonen Tim som under åren hållit sig undan från rampljuset.

Patrik Isakssons kärleksliv

Men det är inte bara musiken som Patrik har fått mycket uppmärksamhet för under åren. Även hans kärleksliv är något som ofta varit på tapeten. Sommaren 2018 kom han hand i hand med dåvarande flickvännen Caisa FranzénFreestyle-sångaren Tommy Ekmans bröllop och det rådde då inga tvivel om att de var nykära och lyckliga. Men kärlekslyckan blev inte långvarig. Redan under hösten samma år gick de ut med att de beslutat sig för att gå skilda vägar, och att de ville hålla anledningen för sig själva.

Annons

Men nu har Patrik hittat kärleken på nytt i Linda Hedlund. Och faktum är att det känns så rätt mellan paret att de även valt att ta det stora steget att förlova sig. I ett inlägg på Instagram berättar Linda om den stora nyheten.

”Min blivande man”, skriver hon under en bild på deras ringar.

Men det är inte första gången Patrik förlovar sig. År 2001 gifte han sig nämligen med tv-profilen Sofia Rågenklint som han också fick sönerna Tim och Alex med. Nu visar han upp sonen Tim.

Patrik Isakssons son har vuxit upp – så ser han ut idag

Patriks son Tim har nu gått ut grundskolan och ska snart kasta sig ut i ett nytt kapitel i livet – nämligen gymnasiet. I ett inlägg på Instagram visar Patrik nu upp sonen samtidigt som han berättar om hur stolt han är över honom och allt han åstadkommit.

”Min äldsta Tim hur blev du så stor så fort?! Idag gick du ut grundskolan och nu väntar gymnasiet. Stipendium och toppbetyg, jag är så stolt”, skriver han under en bild på Tim i kostym.

Och i kommentarsfältet är det många som förstår att Patrik känner som han gör.

”Stilig och smart. Förstår att du är stolt”, skriver bland annat en följare.

Annons