Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Patrik Isakssons plötsliga uppbrott med Caisa Franzén: "Höll inte..."

22 okt, 2018 
Malin Ljung
Patrik Isaksson och Caisa har gjort slut
Patrik Isaksson och nya flickvännen Caisa Franzén har gjort slut. Nu bekräftar artisten det plötsliga uppbrottet.
Annons

Artisten Patrik Isaksson, 45, såg strålande lycklig ut i somras när han presenterade sin nya flickvän Caisa Franzén, 47. De två kom hand i hand till Freestyle-sångaren Tommy Ekmans bröllop och det rådde inget tvivel om att Patrik Isaksson var upp över öronen kär och säker på sin nya kärlek.

Då hade de bara varit ett par i två månader efter att ha fallit för varandra efter en grillfest där Patrik Isaksson stod för underhållningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi träffades för två månader när Selected Brands hade en grillfest i Göteborg. Då var Caisa där, men hon trodde först att jag var skoförsäljare, har Patrik berättat för Hänt.

Caisa Franzén som driver en egen klädbutikskedja på Västkusten verkade då ha fångat artistens hjärta som en stormvind.

Men nu, tre månader senare, bekräftar Patrik Isaksson att han och Caisa Franzén gått skilda vägar, något Stoppa Pressarna var först att avslöja.

Annons

– Ja, jag är singel igen, säger han till Expressen.

Orsaken till uppbrottet går Patrik Isaksson inte in på, istället konstaterar han:

– Det höll inte med Caisa.

Patrik Isaksson var tidigare tillsammans med golfproffset Marlene Hedblom, 45. De två var tillsammans i tre år och planerade att gifta sig, men förra sommaren bröt de förlovningen och gick skilda vägar.

Tidigare har han varit gift med tv-profilen Sofia Rågenklint. De har de två sönerna Tim, 13, och Alex, 11, tillsammans.

Patrik Isaksson slog igenom 1999 när han släppte låten Du får göra som du vill som blev en dundersuccé i de svenska stugorna. Sedan dess har han släppt sex album, det senaste 2011.

2016 deltog han i Melodifestivalen tillsammans med Tommy Nilsson och Uno Svenningsson med låten Håll mitt hjärta hårt. Trions insats i Melodifestivalen var tyvärr ingen större framgång, de slutade på sjunde plats i deltävlingen i Linköping och sedan dess har det varit tyst kring Patrik Isaksson som inte släppt någon ny musik.

FOTO: Ibl

Annons