TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oscar Zia lämnar landet med pojkvännen Axel efter kritikstormen

17 mar, 2022 
Oscar Zia i röd sammetskavaj. Oscar Zia med pojkvännen Axel Winqvist på en efterfest i samband med Melodifestivalen.
Oscar Zia har burit Sveriges största folkfest Melodifestivalen på sina axlar i sex veckor.
Men det har inte varit helt lätt, programledaren har nämligen fått utstå en hel del kritik från tittarna.
Nya bilderna visar att Oscar har lämnat landet... se dem här!
Annons
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”Brand logo
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”

Artisten, skådespelaren och programledaren Oscar Zia är den 25-åriga stjärnan som fick det prestigefyllda uppdraget att leda årets upplaga av Sveriges största musikaliska folkfest; Melodifestivalen 2022.

Efter sex otroligt spännande veckor avgjordes tävlingen (en riktigt nagelbitare) under den direktsända finalen på Friends arena. Under flera av de glammiga Mello-kvällarna har Oscar bjudit på förstklassig underhållning i mellanakten. Oftast har det varit i form av ett spexigt sångnummer. Finalen var inget undantag!

– Jag är jättenöjd över programmet och jag är jätteglad att jag får chansen att göra det här, har Oscar sagt till Hänt i en tidigare intervju gällande programledarinsatsen.

Annons

Oscar Zia visar upp pojkvännen Axel Winqvist under Mello

I de härliga mellanaktsnumren har Oscar drivit mycket med den egna insatsen och bjudit otroligt mycket på sig själv. I finalen sjöng han om hur han hyllats och kritiserats vilt, om vartannat under dessa sex veckor.

För nog har de kritiska rösterna hörts allt, det har pratats om app-strul och osmakliga skämt. Man kan inte vinna med alla helt enkelt, men Oscar Zias lunga inställning att skämta om det istället är troligtvis den bästa responsen till kritikerna ändå.

– Gör det bättre själv, så känner jag, sade han till Hänt efter finalen på frågan om han tagit illa upp av kritiken. Helt rätt!

Tidigare har programledaren även sjungit i mellanakten om vilket press det är att vara programledare för ett så stort format och att han definitivt kommer behöva en lång semester efter uppdraget.

Inför deltävling 4 av Melodifestivalen passade Oscar även på att bjuda in oss i det privata kärlekslivet. Detta när han avslöjade den nya relationen med pojkvännen, radioproducenten och poeten Axel Winqvist, 30, i en intervju med Aftonbladet.

Annons
I finalen sjöng Oscar Zia en underhållande låt om programledarrollen. Låten var baserad på Lena Philipssons välkända låt Lena Anthem.
I finalen bjöd Oscar Zia på en underhållande show när han sjöng en låt som avslutade programledarinsatsen i årets Mello. Låten var baserad på Lena Philipssons välkända låt Lena Anthem.

Oscar Zia lämnar landet med pojkvännen efter kritiken

Inför Melodifestivalen-finalen fick Oscar Zia frågan av Expressen om vad pojkvännen Axel egentligen tycker om hans prestation som programledare.

– Han längtar nog till att det här tar slut. Då ska vi åka på en liten semester, svarade Oscar då. Då sa han också att paret inte kommer att lämna landet för den planerade semestern.

Men den som följt det unga programledar-stjärnskottet på sociala medier har kunnat se bilder från varmare breddgrader. Omgivna av kristallklart vatten, molnfria himlar och grönskande palmer, tillbringar Oscar och pojkvännen Axel semestern på Mauritius.

Annons

Det unnar vi verkligen de nykära turturduvorna. I synnerhet Oscar Zia som har skänkt oss så mycket glädje de senaste veckorna, han förtjänar verkligen en skön semester!

Oscar Zia visar upp pojkvännen Axel Winqvist för följarna på Instagram.
Oscar Zia visar upp pojkvännen Axel Winqvist för följarna på Instagram.
Här njuter Axel av sol och bad vid poolkanten på lyxhotellet. Fasiken vilket snyggt par dessa två utgör ändå!
Här njuter Axel av sol och bad vid poolkanten på lyxhotellet. Fasiken vilket snyggt par dessa två utgör ändå!

FOTO: Paul Wennerholm/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons