Christian Bauers okända familjetragedi – nu berättar han om kampen

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Christian Bauer har tyskt påbrå och nu berättar han om den okända familjetragedin som han lever med dagligen. I SVT:s Carina Bergfeldt berättar han om rädslan.
Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer
0:37

Efter reklamen: Därför är Pernilla Wahlgren obekväm med Christian Bauer

(0:37)

Slå på ljud

Christian Bauer, 56, och Pernilla Wahlgren, 54, har varit ett par i snart ett år. De träffades genom den gemensamma vännen Fanny Lagerwall. Fanny är make up-artist och brukar sminka Pernilla. Så vid ett tillfälle föreslog hon att Pernilla skulle gå på dejt med Christian.

Till en början var Pernilla skeptisk men nu med facit i hand var det ju en väldig tur att hon lät sig övertalas!

Snart firar Pernilla och Christian ett år som par och under den här tiden har det hänt mycket! Bland annat har de hunnit åka på flera resor tillsammans och dessutom har Christian gjort debut i den nya säsongen av Wahlgrens värld!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina Schollins upptäckt om Pernillas årsdag med Christian

Parets årsdag är den 28:e mars då det var den dagen som de för första gången sågs själva hemma hos Christian.

Årsdagen firar de alltså den 28:e mars men dagen som de faktiskt blev tillsammans är ett helt annat datum. Den dagen skedde lite senare, närmare bestämt under deras första resa till Marbella ihop. Det var nämligen den dagen som de sa att de älskade varandra för allra första gången.

I Pernillas podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, berättar Pernilla att hennes mamma Christina Schollin, 84, gjort en upptäckt angående hennes årsdag med Christian.

– Vi får ju alltid frågan hur länge man har varit tillsammans, man ska ha ett datum typ att fira när vi blev tillsammans. Det är ju typiskt såhär "pernilligt" att vi då har sagt att 28:e mars är datumet som vi blev tillsammans för då låg vi första gången. Det är ju min grej, typiskt mig, det råkade bli det datumet, för sedan dess har vi ju inte varit ifrån varandra, säger Pernilla och fortsätter:

– Då skriver mamma: "Vet du att den 28:e mars, det är min och pappas förlovningsdag", så vi har samma datum som vi firar, fast på olika sätt!

Emilio Ingrosso tvingad till operation – nu berättar han

Christian Bauers första ord om familjetragedin

Pernilla och Christian har även tagit det stora steget att vara med i en talkshow tillsammans. Det var när de gästade Carina Bergfeldts på SVT som Christian berättade om sin pappa och rädslan för kriget i Ukraina.

– Jag har ju tyskt påbrå och jag hade en pappa som under andra världskriget flydde som 13-åring. En sträcka som mellan Stockholm och Göteborg, med sina yngre syskon, säger Christian i programmet och konstaterar:

– Annars skulle han komma in i Hitlerjugend.

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Pernilla och Christian gästade Carina Bergfeldt.

Karin Törnblom/TT

FOTO: SVT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN