Emilio Ingrossos nya operation – nu berättar han

EMILIO INGROSSO

Emilio Ingrosso har opererats, en operation som han beskriver som riktigt jobbig. Nu berättar han mer om måendet och varför han behövde lägga sig på operationsbordet.
0:52

Efter reklamen: Allt om Emilio Ingrosso

(0:52)

Emilio Ingrosso, 56, är en av Sveriges mest välkända krögare och restaurangägare. Idag driver han restauranger både i Sverige och i Spanien, närmare bestämt i Stockholm och Mallorca.

Efter att Emilio och Pernilla Wahlgren, 54, gick skilda vägar fick Emilio syn på sin nuvarande hustru Åsa Ingrosso, 47. Deras vägar korsades 2013 när Åsa åkte till Mallorca i jakt på ett semesterhus. Två år senare ringde bröllopsklockorna och än idag sprudlar kärleken mellan Åsa och Emilio.

Pernilla och Emilio har barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Åsa Ingrosso avslöjar Emilios okända diagnos

Emilio är precis som sina barn väldigt öppen med sitt liv på sina sociala medier. Men något han talar desto mindre om är hur det står till på hälsofronten. Nyligen berättade Åsa Ingrosso att hon misstänker att hennes man har adhd.

Åsa har själv varit väldigt öppen med är att hon har adhd. På Instagram har hon tidigare förklarat att även hennes barn har diagnoser. Men att Emilio också har adhd är något makarna inte har talat om lika öppet.

I en intervju med tidningen Amelia förklarade Åsa nyligen att hon är säker på att Emilio har adhd. Varken Åsa eller Emilio har fått det diagnostiserat på papper dock.

– Båda mina barn har fått diagnoser bekräftade, Lina har add, Anton har adhd och min pappa har det också. Vi har skojat en del om att vi är ”diagnosfamiljen”, sa hon då till tidningen.

Därför hoppade Bianca av Talang – hinten om nya uppdraget

Därför har Emilio Ingrosso opererats

Nu berättar Emilio om ytterligare något som besvärat honom den sista tiden. Han har nämligen tvingats genomgå en operation – för navelbråck!

”Navelbråck innebär att ett område på magens insida nära naveln har försvagats. En så kallad bråcksäck bildas under huden och det blir en rund utbuktning på magen. Navelbråck växer nästan alltid bort hos barn.

Navelbråck är oftast medfött. Det är vanligast hos barn, men vuxna kan också ha navelbråck.

Ett bråck försvinner inte av sig självt och man kan inte själv bota det.”, så lyder förklaringen enligt 1177 Vårdguiden.

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

Nu har Emilio fått hjälp med sina besvär och opererats! Som tur är verkar operationen ha gått bra och nu är han på benen igen, även om den var riktigt jobbig.

”Nu är jag på benen igen... Efter en riktigt jobbig operation! Navelbråck.”, förklarar Emilio på sin Instagram-story.

EMILIO INGROSSO

Emilio meddelar att han är på benen igen!

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Patrik Österberg/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!