Olivia Baldwins ilska efter Andreas Alseryds ord i Robinson

Olivia Baldwin & Andreas Alseryd Robinson
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Robinson gör Andreas Alseryd ett uttalande som gör Olivia Baldwin väldigt upprörd. Nu berättar hon för Hänt om ilskan efter Andreas ord, och hur relationen till honom ser ut idag.
– Han dömde ut mig direkt, säger hon.

I senaste avsnittet av Robinson får Johanna Thorén i uppgift att välja fyra deltagare som ska tävla om en fördel, men istället för att njuta av makten får hon ångest över att behöva ta ett sådant beslut. För att kunna ta ett beslut tar hon därför hjälp av Andreas Alseryd, och snabbt kommer han med sin syn på saken.

– Jag säger vilka som är svaga och vilka som är pigga, och de som är lite starkare kanske borde kämpa om det här eftersom det är en fysisk del. Och då hade jag tagit Joanna, Ludde, Dennis och Anki, säger han.

Johanna köper Andreas motivering och gör som han säger, men någon som däremot inte håller med om hans ord är Olivia Baldwin. Nu berättar Olivia för Hänt om tankarna kring Andreas uttalande och hur deras relation ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olivas ilska efter Andreas ord i Robinson

LÄS MER: Så gick det sen för paren i Älskar, älskar inte – barnbeskedet efter programmet

– Jag tycker din förklaring är orimlig, säger hon till Andreas i programmet innan hon förklarar vidare i synk:

– Jag är ju den piggaste här. Han har jättefel. Jag är fan den som varit piggast i båda lagen kan jag tycka, och har inte alls varit lat och trött. Så det var skitsnack.

Och att Andreas motivering var orimlig står hon fast vid än idag. För Hänt berättar hon om ilskan.

– Alltså det är inte valet som stör mig utan det som störde mig var hans argument till att inte välja mig. Jag kunde typ inte bry mig mindre om att Johanna inte kunde ta beslutet själv utan det är ju mer Andreas kommentar som faktiskt stör mig. Han har ju haft lite pikar mot mig den senaste veckan och med tanke på att jag har varit i toppen i alla tävlingar som han har sett så vet jag inte var han får det där ifrån. Om det är att han har något emot mig eller om han käkat någon konstig svamp i skogen och typ hallucinerar, säger hon.

Så är Andreas och Olivas relation idag – efter Robinson

– Vi har ingen dålig relation, eller vi har nog ingen relation alls. Vi pratar ibland och kommenterar varandras Instagram ibland men han är ju inte en av de jag har mest kontakt med, säger Olivia innan hon fortsätter:

– Men det är ju inget personligt utan vi har ju inget gemensamt och jag tror typ inte att han tycker om mig. På kräftskivan sa han ju också att jag var nervös för att jag prata för mycket, men hade han bara gett mig lite mer tid så hade han lärt känna mig. Men istället dömde han ju ut mig direkt.

LÄS OCKSÅ: Anders Öfvergård ryter ifrån efter tittarnas reaktioner i Robinson

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joanna Swicas egna ord om nervsjukdomen – blev förlamad

Senaste nytt