Anders Öfvergård ryter ifrån efter tittarnas reaktioner i Robinson

Anders Öfvergård i Robinson

Robinson 2021 är i full gång och tittarna är minst sagt engagerade. Men inför söndagens öråd fick Anders Öfvergård ryta ifrån ordentligt.
– Det är aldrig okej, säger han.

Robinson år i full gång och det råder ingen tvekan om att det redan har uppstått konflikter. Programmet spelades in i Haparanda och deltagarna har fått bo på olika stränder där de kämpar för sin överlevnad. Och det är minst sagt en säsong full med pakter, drama och intriger!

Många tittare har även engagerat sig i årets säsong, till och med så mycket att Anders Öfvergård, 53, fick ryta ifrån på sociala medier.

LÄS MER: Alex och Tova-Sophias relation efter bråken
Exklusivt

Därför fick deltagaren Paul Michael Wrenkler lämna Robinson

En av deltagarna i årets Robinson var Paul Michael Wrenkler som minst sagt har gjorde intryck hos TV4-tittarna. I en intervju med Hänt berättade han sanningen om beslutet att lämna programmet och varför han inte fick lämna tidigare.

– Den egentliga anledningen till att jag ville lämna var på grund av att vi var i ett naturreservat, och vi fick inte göra mer än vad man får göra i ett naturreservat. Allt jag ville göra kunde jag inte göra. Jag fick inte utlopp för min kreativitet överhuvudtaget och då tappade jag intresset, säger Wrenkler och fortsätter:

– Att vara där med ett gäng som man inte känner sig hemma med är inte heller så kul. Men jag lärde mig mycket om mig själv, jag har aldrig varit ute i naturen så där länge. På något sätt var det en lagom tid för mig. Och en annan anledning till att jag ville lämna var att tävlingarna gjorde mig besviken.

Elias Akyol fick lämna i örådet – Anders Öfvergård ryter ifrån

Under söndagens öråd var det deltagaren Elias Akyol som fick lämna, och under programmet medgav han att han kände sig lurad, främst av deltagaren Ludvig Andersson som Elias trodde han kunde lita på.

Det råder inte heller någon tvekan om att tittarna är engagerade i säsongen, engagemang är positivt men inte när det går över till hat. Vilket nu fått programledaren Anders Öfvergård att reagera och säga ifrån. I ett inlägg på Instagram ryter han ifrån mot tittarna.

– Hörni för att man ska kunna ta sig vidare i Robinson så behöver man vara stark, taktisk och uthållig. Och det är aldrig okej att man får näthat för att man spelar spelet. Så tänk på det hörni, tänk på vad ni skriver i kommentarsfälten, men tack för att ni engagerar er och fortsätt med det, säger Anders.

LÄS OCKSÅ: Så träffade Robinson-William Seth-Wenzel pojkvännen Pontus

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Robinson 2021 – se hela lönelistan

FOTO: Simon Eliasson/TT // TV4/Linus Nilsson