Därför saknas Oliver Ingrosso ofta vid familjens tillställningar

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso är den äldsta av Pernilla Wahlgrens barn och är också den som mest aktivt valt att leva ett liv utanför rampljuset. Med tiden har han valt att avstå från Pernillas och Biancas tv-serie Wahlgrens värld. Och den senaste tiden har han lyst med sin frånvaro på olika firanden med resten av familjen.

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en av Sveriges kändaste familjer. I tv-serien Wahlgrens värld har tittarna fått en stor inblick i hur den kändistäta familjen verkligen är och hur de tampas med mot- och medgångar.

Pernilla Wahlgren, 53, har ett långt kändisskap bakom sig sedan hon fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1985 med låten Picadilly Circus och i den egna tv-serien Wahlgrens värld får vi främst följa hennes lite röriga liv som är fyllt av resor, uppträdanden och självklart relationen till hennes barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det gör Pernillas barn idag

Den yngste i skaran, Theo Wahlgren, är 14 år och går fortfarande i skolan och på fritiden är det mest fotboll som står på agendan. Benjamin Ingrosso, 23, har stått på scen sedan barnsben och är numera en etablerad artist. Bianca Ingrosso, 26, har sitt egna sminkmärke och har även hon en stor roll i tv-serien, där vi bland annat fått följa hennes upp- och nedgångar i relationen till sin mamma och pojkvännen Phillipe Cohen, 27.

”BÄSTA VI VET” Sigrids avslöjande om relationen med Robin

Pernillas äldsta son Oliver Ingrosso, 31, utmärker sig däremot på sätt och vis. Det är nämligen ytterst sällan som han syns till i systerns och mammans tv-serie. På sociala medier brukar framförallt Pernilla och Bianca vara väldigt öppna med sina liv. Men Oliver har med andra ord gjort ett helt annat val.

Han har nämligen bestämt sig för att hålla sig utanför rampljuset och undviker helst att synas i Wahlgrens värld. Bianca har tidigare förklarat att hennes storebror är mer åt det introverta hållet och gärna håller sig på sin egen kant, så troligtvis har hans medverkan i showen med det att göra.

Oliver Ingrossos frånvaro på Biancas födelsedagsfirande

Inte heller när Bianca ställde till med en stor födelsedagsfest på nyårsafton för drygt två år sedan dök Oliver upp. I en av Biancas Youtube-videor berättade hon då för sin pojkvän Phillipe om hennes brors beslut om att han inte kommer på hennes födesledagsfest, trots att de fyller år på samma dag.

– Oliver ville däremot inte komma, säger hon.

Varpå Phillipe svarar:

– Kommer han inte?

– Nej, han vill inte komma. Så han firar vår födelsedag/nyår med några få vänner för han är väldigt introvert så han gillar att fira med få, förklarade Bianca då.

Oliver Ingrosso saknades under midsommarfirandet

I år firade familjen midsommar ute i Norra Lagnö där Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren har sitt hus och där Pernilla även växte upp. Nästan hela familjen Wahlgren/Ingrosso, inklusive Christian Bauer, var på plats, men Oliver lös med sin frånvaro.

Oliver var med andra ord den enda i syskonskaran som inte var på plats under midsommarfirandet. Tidigare har Pernilla berättat i sin podcast som hon har tillsammans med väninnan Sofia Wistam att Oliver skippade familjefirandet och ställde istället till med fest för sina vänner hemma hos Pernilla i hennes hus på Lidingö.

– Han brukar nästan alltid vara hemma hos mig och fira med sina kompisar, sa hon då.

Därför är inte Oliver på plats i Palma med familjen

Tidigare i veckan började inspelningen av första avsnittet av säsong 11 av Wahlgrens värld nere i Palma, och det verkar inte som att Oliver kommer dyka upp i denna säsongen heller av Wahlgrens värld, iallafall inte i det första avsnittet.

I ett Instagraminlägg som Pernilla delade med sig under måndagen skriver hon att Oliver är kvar hemma i Sverige och tar hand om hundarna och jobbar:

”Maaagisk dag igår i paradis-huset som Bianca Ingrosso hyrt på Mallorca. Så mysigt att landa här & möta upp Bianca, Benjamin och Theo (Oliver är kvar hemma & jobbar & har hundarna.”

Med det sagt så finns det alltså alltid tydliga anledningar till varför Oliver inte varit på plats den senaste tiden. Då Pernilla är ytterst noggrann med att alltid poängtera var Oliver egentligen håller hus.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts bild från semestern får följarna att jubla: ”Grattis”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – bilderna visar

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, TT

SENASTE NYTT!