LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Oliver Hunt och Antonija Mandirs resa efter bekräftade romansen

08 dec, 2020 
Antonija och Jack
Realityprofilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt har börjat dejta.
Efter en mysig spahelg med ett annat par har de nu åkt på en resa på egen hand.
Annons
3-kamp med Jasmine GustafssonBrand logo
3-kamp med Jasmine Gustafsson

Oliver Hunt, 25, medverkade hösten 2017 i dokusåpan Temptation island. Programmet spelades in på en paradisö i Thailand och där fick tittarna följa fyra par som av olika anledningar ville testa sin kärlek till varandra. Pojkvännerna fick bo i ett hus med åtta singeltjejer och flickvännerna fick bo i ett hus med åtta singelkillar för att se om man kunde motstå frestelserna hos singlarna.

Oliver kom dit med dåvarande flickvännen Kristina Brorsson men blev frestad av singeltjejen Denise Desmond och valde att lämna Kristina i slutet av programmet.

Oliver och Denise var sedan ett par när de kom hem till Sverige och 2018 blev de föräldrar till den gemensamma dottern Leona.

Men förra hösten tog kärleken slut och paret bestämde sig för att gå skilda vägar. Oliver har i en tidigare intervju med Hänt berättat mer om anledningen till att relationen tog slut.

Antonija Mandirs uppbrott med Jack Stengel-Dahl

Youtube-profilen Antonija Mandir, 25, är också en person som nyligen gått ur en relation. Det var i mitten av oktober som Antonija bekräftade att förhållandet med tidigare kärleken Jack Stengel-Dahl hade nått sitt slut.

Annons

Efter att ha träffats i Ex on the beach var Jack och Antonija ett av Sveriges absolut hetaste reality-par under fyra års tid. De hade nyligen flyttat in i en ny lägenhet och utåt sett såg de ut att ha det väldigt bra tillsammans. Därför kom beskedet om att de hade gjort slut som en chock för många.

Trots att det bara gått några veckor efter uppbrottet från Jack och den djupa sorgen hon befunnit sig i är Antonija nu redo för nya äventyr. I en av sina senaste videor på Youtube har hon berättat att hon äntligen börjat må bättre igen.

Antonija Mandir och Oliver Hunt dejtar

Personen som Antonija nu har fått upp ögonen för är ingen mindre än just Oliver Hunt. I helgen var de på spa med vännerna och Ex on the beach-deltagarna Julia Markham och Robin Johansson.

Det var efter att Antonija och Oliver åt middag tillsammans som följarna började spekulera i om de möjligtvis befann sig på samma restaurang. Oliver bekräftade då relationen för Hänt.

Annons

”Det stämmer att jag var på dejt igår kväll, det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet.”, skrev han då till Hänt.

Att duon trivs i varandras sällskap råder det inga tvivel om för nu har de bestämt sig för att fortsätta sitt umgänge. Julia Markham avslöjade att de skulle åka till Umeå tillsammans och det bekräftas av deras senaste bilder på Instagram.

Både Antonija och Oliver lägger nu upp bilder från hotellet i Umeå och de verkar minst sagt ha en skämtsam jargong till varandra i kommentarsfälten.

”Nej men wow”, skriver Antonija nu på en av Olivers bilder där han visar upp sin bara överkropp.

Oliver har gillat Antonijas kommentar och följarna blir nu ännu mer nyfikna om vad som egentligen försegår mellan dem. Trots följarnas nyfikenhet fortsätter de kommentera varandras bilder.

”Snygg soffa”, skriver Antonija nu på en bild där Oliver sitter i en soffa.

”Tack, har en rabattkod om du vill ha en likadan”, svarar Oliver skämtsamt.

FOTO: Instagram, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons