LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Denise Desmond rasar mot följarna efter avslöjandet om uppbrottet

19 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
Denise Desmond ryter ifrån mot följarnas frågor efter uppbrottet från Oliver Hunt.
Ett år efter dottern Leonas födsel bekräftade Temptation Island-profilerna Denise Desmond och Oliver Hunt att de gått skilda vägar.
Men redan innan avslöjandet fick paret frågor om relationen från oroliga följare, något som Denise nu rasar över.
– Tänk efter en extra gång, vädjar hon.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Denise Desmond, 29, och Oliver Hunt, 24, träffades under inspelningen av dokusåpan Temptation Island 2017, där Oliver gjorde entré ihop med sin dåvarande flickvän Kristina Brorsson. Vid programmets slut tog relationen mellan Kristina och Oliver slut – och därefter inledde Oliver en relation med Denise Desmond istället.

Kärlek spirade mellan det nyblivna paret och kort efter att de utannonserat sin kärlek för varandra kom de med nyheten att de väntade barn tillsammans. I augusti 2018 blev paret föräldrar till dottern Leona, som nu hunnit fylla ett år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillsammans har familjen sett väldigt lyckliga ut tillsammans och på parets respektive Instagram-konton har Denise och Oliver delat med sig av livet tillsammans. I slutet av förra året började flertalet följare dock oroa sig över relationen mellan de nyblivna föräldrarna. Detta efter att paret slutat publicera videor på deras gemensamma Youtube-kanal och att Oliver varit borta från hemmet i Stockholm under en tid. Men i en frågestund på Instagram gav Oliver då besked om att ingenting hänt i deras relation och att de fortfarande var ett par.

Annons

Denise och Oliver bekräftar: ”Vi har gjort slut”

Men frågorna om relationen tog inte slut – och nu, ett par månader senare, bekräftar paret att de gått skilda vägar. I varsitt inlägg på Instagram förklarar Denise Desmond och Oliver Hunt att förhållandet tagit slut.

”Vi har gjort slut, men det är ingenting speciellt som har hänt. Det var ett gemensamt beslut och har endast med känslorna att göra. Och just nu så funkade det bara inte”, skrev Denise i ett inlägg under onsdagen.

Oliver Hunt poängterade även han att ingenting speciellt hänt mellan dem, utan att de skiljs åt som vänner. Han avslutade även sitt inlägg med att hylla Denise tillika mamman till hans dotter.

”Har lärt mig så mycket av den tjejen och hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och hon är ju även mamma till vår dotter. Som sagt förut kan jag inte ha önskat en bättre mamma till Leona”, skrev han.

Annons

Denise uppmaning till följarna efter relationsfrågorna

Efter avslöjandet om uppbrottet har Denise Desmond nu gått ut till sina följare och gett dem ett par sanningens ord i sin Instagram story. Där förklarar Denise att hon ogillar att följarna ställde så många frågor om parets relation innan de själva gått ut med att förhållandet tagit slut. Hon berättar att hon dagligen fick frågor som ”har du och Oliver gjort slut?”, ”varför hänger ni inte?”och ”varför ser vi inte honom på dina kanaler?”. Frågor som hon tycker gått över gränsen.

– Helt ärligt… Om jag ska vara ärlig, så tycker jag att det känns lite okänsligt att ställa en sådan fråga, med tanke på att jag uppenbarligen inte gått ut och sagt eller berättat det här. Och är det så att du ändå skulle bry dig på riktigt, varför inte bara då skriva typ ”hej, hur mår du?” eller ”vad händer i livet?” eller ”jag finns här om det är något”, säger Denise i storyn.

Annons

Hon fortsätter:

– Nu är det bara en väldig tur att jag ändå mår bra i det här. Men det kan ju lika gärna vara så att jag inte skulle göra det, eller att någon annan inte gör det.

Denise Desmond berättar att hon och Leona flyttat till en ny lägenhet, men att dottern får träffa pappa Oliver då och då. Hon försäkrar även följarna ännu en gång om att ingenting speciellt har hänt mellan henne och Oliver, men vädjar ändå att följarna ska tänka till innan de ger sig in i någon annans privatliv.

– Nu vet ni det, så inga fler frågor om det tack. Så peppar vi varandra och stöttar varandra och är snälla mot varandra och tänka bara en extra gång innan ni skickar. Kan det här såra? Kan det vara taskigt? Tänk bara. Tack, puss.

FOTO: Instagram

Annons