Ola-Conny avslöjar verkliga relationen till kända tv-profilen: ”Vi är.."

Ola-Conny Ullared

Den folkkära tv-profilen Ola-Conny berättade nyligen om vänskapen till kollegan Morgan i programmet.
Men nu avslöjar han även den okända relationen till en annan känd Ullared-profil.
VIDEO: Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här
0:54

Efter reklamen: VIDEO: Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

(0:54)

Slå på ljud

I tio års tid har vi fått lära känna olika profiler i storfavoriten Ullared. I programmet får man följa kunderna och personalen och en av dem är just Ola-Conny Wallgren, 58, som är ett välkänt ansikte i serien.

Och ofta har tv-tittarna fått se Ullared-duon Ola-Conny och Morgon Karlsson, 49, som även fick en helt egen serie. I En stark resa med Morgan och Ola-Conny fick man följa duons resa runt jorden. Men deras relation är en helt annan än den som syns i tv-rutan.

Så är Ola-Conny och Morgans relationen egentligen

I serien uppfattar nog många tittare att Morgan och Ola-Conny är nära vänner. Men det är i själva verket bara ett spel för galleriet, något som Ola-Conny avslöjar för Hänt.

– Vi umgås inte privat, vilket har framstått, att vi är bästisar. Alltså vi kanske gjorde saker och ting i början av den tid som vi spelade in Ullared. Men vi var inte så som vi beskrev i programmen, säger Ola-Conny.

I intervjun berättar Ola-Conny om relationen och att de behövde spela vänner.

– Det var ett spel för galleriet och det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden. Vi lever i olika världar, avslutar han.

När Hänt pratar med Morgan har han en annan uppfattning än vad Ola-Conny har. Han är mer positiv till vänskapen med kollegan. Han säger att de inte umgås utanför jobbet men att relationen ändå är bra.

– Nej, vi har en bra relation. Sen så kanske inte Ola-Conny ringer mig en fredag och säger att ”Nu drar vi till stan och festar” och så. Men vi har en bra relation, säger Morgan till Hänt.

Ola-Connys relation till kända Ullared-profilen

Men någon som Ola-Conny faktiskt har nära kontakt med är ingen mindre än Kjell Andersson som blev känd i serien för sin tändvätska.

– Kjell känner jag. Jag pratar med honom ofta och har en väldigt god kontakt med honom, vi är väldigt goda vänner. Jag tycker han är bra, Kjell, säger Ola-Conny till Hänt.

SE OCKSÅ: Ola-Conny om nära relationen till Ullared-profilen
0:25

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Ola-Conny om nära relationen till Ullared-profilen

(0:25)

Slå på ljud

Men när Hänt frågar om Ullared-profilerna umgås utanför varuhuset så berättar Ola-Conny att det inte umgås privat, men att de ofta träffat varandra på Ullared.

– Nej, det har vi inte gjort. Men då när vi spelade in Ullared-serien eller när dem var där så träffades vi nästan varje dag och han är trevlig och rolig.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN