ola-conny wallgren

Ola-Conny Wallgrens flickvän avslöjar: Därför bor inte barnen hos mig

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson

Ullared-profilen Ola-Conny och flickvännen Linda Persson har båda barn från tidigare relationer.
Nu berättar hon varför hennes tre barn inte bor hos henne.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”
0:27

Efter reklamen: Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”

(0:27)

Slå på ljud

Under fjolåret nåddes vi av nyheten att Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 59, hade funnit kärleken i kollegan Linda Persson som jobbar på restaurangen i varuhuset.

Men relationen har inte varit någon dans på rosor och under hösten gick de ut med att de gått skilda vägar, endast tre månader efter att de hade förlovat sig. Efter en månad ifrån varandra hittade de sedan tillbaka till varandra och idag är de lyckligt kära.

Därför bor inte Lindas barn hos henne – nu berättar hon

Både Ola-Conny och Linda har barn från tidigare relationer. Linda har tre stycken mellan åldrarna 12 och 18 och relationen mellan Ola-Conny och hennes barn är väldigt bra.

Linda berättar för Hänt att de brukar passa på att umgås allihopa de helger hon har barnen.

– Jag har mina barn varannan helg och det är vår lediga helg. Vi är lediga samma helg så då blir det ju så, berättar Linda.

Hennes barn bor nämligen hos Linda varannan helg och på veckorna hos sin pappa. Anledningen är att hon jobbar mycket kväll på Ullared och det passar helt enkelt bättre att de bor hos sin pappa som bor närmare skolan.

– De är ju mest hos sin pappa för han bor ju i Getinge. Och jag jobbar ju de tiderna jag gör och då kan jag inte lämna och hämta dem eftersom jag jobbar kvällar. Så då är de hos sin pappa på veckorna, det passar bäst så. Så vi har lagt upp det så. Sen kommer de ju såklart när jag är ledig.

Så är relationen mellan Linda och barnens pappa

Relationen mellan Linda och barnens pappa är bra och hon förklarar för Hänt att de har en bra kommunikation när det kommer till barnen.

– Vi har ju bra kontakt när det gäller barnen, så det funkar bra. Det hade varit värre om det hade varit som vissa andra före detta par som bråkar om barnen hit och dit. Vi har bra kommunikation när det kommer till barnen.

Några som hon däremot inte har fått träffa än är Ola-Connys barn och även här är det hennes arbetstider som sätter käppar i hjulet.

– Nej, faktiskt inte ännu, berättar Linda för Hänt och fortsätter:

– Jag har så fullt upp, jag jobbar ju hela tiden så jag hinner inte riktigt. Jag jobbar ju mest 11-20-pass och då försvinner ju hela dagen.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN