Därför har Linda inte träffat Ola-Connys barn ännu

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson hittade tillbaka till varandra efter en månad isär.
Men ett steg de inte tagit i relationen är mötet mellan flickvännen och Ola-Connys barn.
Nu berättar hon varför.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammans
0:35

Efter reklamen: Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammans

(0:35)

Slå på ljud

Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 59, kunde under fjolåret berätta om den stora glädjen att han funnit kärleken i Linda Persson som även hon arbetar på Ullared i restaurangen.

Kollegorna fattade tycke för varandra och en kort tid senare förlovade sig paret. Men bara tre månader efter den totala lyckan efter förlovningen så kunde Ola-Conny bekräfta att uppbrottet var ett faktum.

En månad senare hade han tagit mod till sig och hört av sig till Linda igen och de hittade tillbaka till varandra och idag är de förlovade igen.

Paret har en varsin bostad men i en intervju med Hänt berättar Linda att de umgås mycket hos varandra. Men ett steg som de ännu inte tagit i relationen är mötet med Ola-Connys barn, dem har Linda nämligen inte träffat ännu.

– Nej, faktiskt inte ännu, berättar Linda för Hänt och fortsätter:

– Jag har så fullt upp, jag jobbar ju hela tiden så jag hinner inte riktigt. Jag jobbar ju mest 11-20-pass och då försvinner ju hela dagen.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Ola-Connys relation till Lindas tre barn

Även Linda har tre barn som är mellan åldrarna tolv och arton och Ola-Conny har träffat dem flera gånger. Barnen är hemma hos Linda varannan helg och det är samma helger som både Linda och Ola-Conny är lediga från jobbet så då kan de alla passa på att umgås.

– Jag har mina barn varannan helg och det är vår lediga helg. Vi är lediga samma helg så då blir det ju så, berättar Linda.

Ola-Conny berättade i en tidigare intervju med Hänt att relationen mellan han och sina numera bonusbarn är utmärkt.

– Den är alldeles utmärkt, säger han till Hänt.

Den stora glädjen i familjen – har fått barnbarn

Ola-Conny har tre barn från en tidigare relation. Dessutom berättade han i höstas att han barnbarn – en stor lycka!

– Två stycken har jag. Det är helt fantastiskt men då börjar man inse hur gammal man är själv. Egentligen känner man sig ganska ung i sinnet men det är jätteroligt, säger Ola-Conny.

Planen var att Linda äntligen skulle fått träffa barnen under julen men planerna ändrades och paret firade istället med Ola-Connys syster och hennes make.

FOTO: Privat/Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN