Ola-Conny om bebislyckan – efter förlovningen med Linda

Ola-Conny och Linda
Exklusivt

Kärleken blomstrar mellan Ola-Conny Wallgren och fästmön Linda Persson.
Nu berättar Ullared-profilen för Hänt om sin stora familjelycka med barn och barnbarn.
– Det är helt fantastiskt men då börjar man inse hur gammal man är själv, säger han.
Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammans
0:35

Efter reklamen: Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammans

(0:35)

Slå på ljud

Ola-Conny Wallgren, 58, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket genom sin medverkan i tv-serien Ullared. Sedan dess har vi sett honom i mängder av olika produktioner.

I somras kom den glädjande nyheten att Ola-Conny förlovat sig med flickvännen Linda Persson, 46, som jobbar i restaurangen på Gekås varuhus. Några månader har nu gått sedan den stora dagen och när Hänt når Ola-Conny berättar han om lyckan över förlovningen.

– Det känns bra, det var ju så att hon visade att det är ett band mellan oss två och att man hör ihop, säger han till Hänt.

Då är du kär och lycklig?

– Ja, jag är kär och lycklig.

Ola-Connys glädje över relationen med Linda

Några planer på att flytta ihop finns dock inte i nuläget, paret trivs nämligen bra med sin nuvarande situation.

– Vi umgås nästan dagligen och vi jobbar ju på samma jobb, väldigt olika tider men det blir lätt att vi samåker. Hon sköter sig jobb och jag sköter mitt. Ibland gör hon sitt och jag mitt, men vi umgås mycket. Vi fiskar, är ute och går i skogen och gör andra saker och ting tillsammans. Vi har kul, säger han och fortsätter:

– Vi trivs väl bra som det är just nu så det får vi ta sen. Vi tar en sak i taget och tycker de här fungerar hur bra som helst. Vi tar det lite lugnt, jag tycker inte att man ska ha allt på en gång. Man ska ta det lite lugnt och ta sig fram stegvis.

Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”

Se klippet här!

Bekräftar bebislyckan med barnbarnen

Ola-Conny har tre barn sedan en tidigare relation. Jenny, 27, Emma, 25, och David,15. Nu berättar han dessutom att han har barnbarn, något som betyder mycket för tv-personligheten.

– Två stycken har jag. Det är helt fantastiskt men då börjar man inse hur gammal man är själv. Egentligen känner man sig ganska ung i sinnet men det är jätteroligt, säger Ola-Conny.

FOTO: TT/Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN