TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ola-Conny Wallgren om varför han tvingades tacka nej till Let’s dance

29 maj, 2021 
Mimmi Fouchenette
Ola-Conny nobbade Let's Dance.
Ola-Conny Wallgren är aktuell med den tolfte säsongen av Ullared på Kanal 5.
Tack vare hans populäritet har han fått förfrågningar om att vara med i andra program – men har tvingats tacka nej.
– Jag kunde inte, säger han.
Annons
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationenBrand logo
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

Ola-Conny Wallgren, 57, är den kända tv-profilen från realityserien om varuhuset Ullared Gekås. Ola-Conny tillsammans med hans vapendragare Morgan Karlsson, 48, samt styrelse vd:n Boris Lennerhof, 65, har varit med i serien sedan programmets start år 2009. Varken Ola-Conny eller Morgan har planer på att sluta delta i serien, men däremot gör vd:n sin sista säsong.

Ola-Conny om singellivet under pandemin

Ola-Conny och hans fästmö gick skilda vägar för två år sedan och sen dess har han varit singel. I en intervju med Expressen öppnar Ullared-profilen upp sig om hur han ska finna kärleken igen.

– Just nu är inte läge att träffa någon. Jag har legat lågt faktiskt och jag är inte den som söker, vilket jag gjorde innan och hade lite panik över. Men det har mattats av. Jag har tänkt tanken, men det har inte alltid varit så lyckat för mig och då har jag blivit lite trött på det. Jag har haft otur, säger Ola-Conny och fortsätter:

Annons

– Jag är mottaglig, men också väldigt försiktig. Det är ett givande och ett tagande. Man måste kunna synka med varandra och lita på varandra. Och ge varandra utrymme och frihet och bejaka varandras fritidsintressen.

Däremot verkar det inte som att det har stoppat Ola-Conny från att vara lycklig, nu har han fått mer tid med barnen.

– Jag håller på och grejar, putsar väggar och sådant, och håller på i trädgården. Sedan umgås jag med mina barn, jag har kunnat träffa dem lite mer, vilket jag inte kunnat tidigare på grund arbetstiderna. Det har jag satt värde på.

Därför nobbade Ola-Conny Let’s dance och Farmen

Ola-Connys enorma framgång i tv-rutan har gjort att han har fått tv-erbjudanden från andra kanaler och i andra länder, bland andra En stark resa där vi får följa Morgan och Ola-Conny i dokumentärserien när de åker runt jorden.

Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson TV-priset Kristallen delas ut på Cirkus i Stockholm 2019.

I en intervju med Expressen berättar Ola-Conny att han fick erbjudandena att vara med i Let's dance och Farmen Norge. Dessvärre kunde han inte vara med i något av programmen när de skulle spelas in då han var upptagen med annat.

– Jag blev även erbjuden Let’s dance och Farmen i Norge, men jag kunde inte vara med eftersom min syster skulle gifta sig, säger Ola-Conny Wallgren till Expressen.

FOTO: discovery+, Annika Berglund/TV4

Annons