Denice och Henriks återförening – kvällen i Göteborg: ”Jätteglad”

Denice och Henrik i Bonde söker fru

Brevskrivaren Denice blev den andra tjejen att lämna Henrik Kullanders gård i Bonde söker fru.
Nu berättar hon om återföreningen i Göteborg.
Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”
1:15

Efter reklamen: Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”

(1:15)

Slå på ljud

Henrik Kullander, 34, är en av bönderna som söker efter den stora kärleken i årets säsong av Bonde söker fru och än så länge är hans resa minst sagt turbulent.

Efter en kort tid på gården så valde den första brevskrivaren Rosel att självmant lämna gården för att hon inte kände det sista ”klicket” och saknaden efter sina barn blev för stor – något som såg ut att ta hårt på Henrik.

Och det skulle inte vara det enda avhoppet på Henriks gård. I förra veckans avsnitt så valde även Denice att åka hem. Men i en intervju med Hänt kan hon avslöja att de återförenats.

Denice och Henrik har fortfarande kontakt med varandra och de har även träffats när Henrik kom förbi hennes jobb för att säga hej.

– Vi pratar fortfarande, vi är väldigt bra vänner. Jag tycker det är väldigt skönt och skoj. Så han har varit och hälsat på till och med på jobbet. Innan en konsert så passade han på att komma förbi och säga hej, berättar Denice i en intervju med Hänt.

Denice om känslorna över att träffa Henrik igen: ”Jätteglad”

Denice jobbar som barchef i Göteborg och fick sig alltså en glad överraskning när Henrik dök upp i baren. De fick möjlighet att prata med varandra mellan varven när Denice jobbade.

– Det var väldigt roligt, jag blev jätteglad. Han satt i baren och jag jobbade så jag sprang emellan när jag hade tid och pratade lite, säger Denice glatt.

Det tunga beslutet att lämna gården – Denice berättar om anledningen

Denice valde alltså självmant att lämna gården och i samma intervju med Hänt så berättar hon om anledningen bakom det jobbiga beslutet.

– Jag kände att jag inte riktigt hade de rätta känslorna så då tänkte jag att de andra tjejerna kunde få träda fram lite mer. Det kom väl där omkring som jag började känna så, säger Denice.

Men något enkelt beslut var det inte, speciellt inte eftersom Rosel även hon hade lämnat några veckor tidigare.

Kändes det extra jobbigt att ta det samtalet när du redan visste att Rosel hade hoppat av?

– Ja men det var det väl. Jag kände för Henriks skull också, för han är en så otroligt fin människa. Man vill inte såra honom.

Var du rädd för hur hans reaktion skulle vara?

– Ja men det var jag, man vill verkligen inte såra honom. Det finns ingen människa som är så fin som han är. Så det var väldigt jobbigt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN