hänt exklusivt

Bonde-Henriks tårar – därför är barnfrågan känslig: ”Öppnade upp sig”

Henrik Bonde söker fru 2022

Henrik Kullander brister ut i tårar flertal gånger när han pratar om barn i Bonde söker fru.
Nu delar en av brevskrivarna med sig för Hänt om varför hon upplevde att ämnet var så pass känsloladdat.
Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här
0:41

Efter reklamen: Dejtingskola med Jon-Krista – se klippet här

(0:41)

Slå på ljud

Ännu en kärlekssommar är inspelad och just nu får vi följa Bonde söker fru i TV4. Precis som i tidigare säsonger är ett gäng bönder på jakt efter den stora kärleken med Linda Lindorffs, 50, hjälp. En av dessa är Henrik Kullander, 34, som i programmet har visat sig ha lätt för att visa känslor.

Henrik har flertal gånger brutit ut i tårar och hans känslosamma sida är också något som brevskrivarna just anser är en av hans bästa egenskaper.

Henrik i tårar efter längtan om att få bli pappa

Ett ämne som har varit återkommande från Henriks sida är hans dröm om att bli pappa. Många gånger när Henrik berättat om tankarna kring att få ha egna barn har han brustit ut i gråt.

– Den stora drömmen i hela det är att kanske en dag få möjligheten att bilda en familj. Det är något jag ser väldigt mycket fram emot och det hade varit så fint att få uppleva det, sa då Henrik i början av säsongen.

Därför tror brevskrivaren Denice att barnämnet var känsligt

Men varför tror brevskrivarna att det här var ett så pass känsligt ämne för Henrik? I en intervju med Hänt berättar nu Denice, 32, hennes uppfattning.

– Han är väldigt känslosam. Han är en väldigt fin människa på det sättet. Många ser ju hur han längtar efter att få sina knoddar som springer på gården där. Det är väldigt fint att se. Han vill nog ha sina knoddisar, säger hon.

Denice Bonde söker fru 2022

Denice dejtar Henrik Kullander i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

Men du märkte inte av att det berodde på något speciellt just att det är en känslosam grej för honom?

– Nej inte vad jag tänkte på.

Det verkar helt enkelt främst vara den enorma längtan efter barn som gör att ämnet blir känsligt för Henrik.

Även om barnfrågan kanske inte alltid är det första många väljer att prata om under den första dejten menar Denice att det kändes helt okej i denna situationen.

– Jag tyckte det var fint av honom att han kan stå för det. Att man kan sitta och prata med honom på det sättet. Han är väldigt enkel att prata med, så jag tyckte det var fint att han öppnade upp sig. Sen visst, man kanske inte pratar barn sin första eller andra dejt men allting blir så intensivt där så för mig gjorde det inte så mycket.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN