Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nu avslöjas Elin och Henriks relation – fann varandra i Bonde söker fru

02 nov, 2022 
Henrik och Elin Bonde söker fru 2022
Elin Sandblom och Henrik Kullander fann varandra under inspelningarna av Bonde söker fru.
Nu berättar Elin om den okända relationen till bonden som bor nästgårds.
– Vi fick väldigt mycket tid med varandra hela den veckan på slottet, säger Elin till Hänt.
Annons
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"Brand logo
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

Elin Sandblom, 27, och Henrik Kullander, 34, är båda på jakt efter den stora kärleken. Nu har de två bönderna gjort slag i saken och medverkar därför i TV4:s långkörare Bonde söker fru.

När Hänt når Elin berättar hon om glädjen över att ha ställt upp i programmet.

– Jag ångrar nog ingenting, det skulle jag inte säga. Jag är glad att jag tackade ja för det har gett otroligt mycket. Och bara att få ha varit med om hela grejen har varit häftigt. Jag ångrar inte heller något jag har sagt eller gjort, säger Elin.

Nu uppdagas Elin och Henriks okända relation: ”Fick väldigt mycket tid”

Hur det går för Elin på kärleksfronten återstår att se men en sak kan hon avslöja redan nu. Det visar sig nämligen vara så att Henrik kommit att bli en nära vän genom programmedverkan. Vad tittarna inte har fått se är att Henrik och Elin spenderade många dagar ihop under tiden på Sundbyholm slott.

Annons

– Vi fick väldigt mycket tid med varandra hela den veckan på slottet. Det var väldigt skönt för då kunde man stötta varandra. För vi var ändå i samma sits, det var svårt att prata med kompisar om vad man är med om för de är inte i den processen själva. Så de har också såklart svårt att förstå även om man förklarar, så det var väldigt skönt, säger Elin.

Elin och Henriks träffar efter inspelningen: ”Kom väldigt nära”

Inte nog med dagarna på Sundbyholm slott så har Elin och Henrik även fortsatt sin relation och haft kontakt efter inspelningarna.

– Sen har jag kontakt med Henrik nu i efterhand för vi kom väldigt nära varandra. Så vi har träffats någon gång efteråt med.

Duon bor idag bara cirka en timme ifrån varandra så en kaffe då och då är inte allt för svår att få till.

FOTO: TV4

Annons