Nour El Refais tydliga markering mot Henrik efter beteendet: ”Nog är nog”

Nour El Refais tydliga markering mot Henrik efter beteendet: ”Nog är nog”

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i många år.
Nu gör Nour en tydlig markering efter Henriks uttalande.
– Nog är nog, säger Nour.
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar
0:39

Efter reklamen: Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

(0:39)

Slå på ljud

Nour El-Refai, 34, har länge varit en omtyckt person inom svensk komedi. Hon är både skådespelare och komiker och är för närvarande en av jurymedlemmarna i tv-succén Masked Singer.

I årets säsong tävlade hon mot Pernilla Wahlgren, 54, Felix Herngren, 55, och Måns Zelmerlöw, 36, om att gissa artisterna bakom maskerna. Det gick tyvärr inte så bra för henne då hon inte fick en enda gissning rätt, men hon var en viktig pjäs för underhållningen i programmet.

Sedan 2013 har Nour haft en relation med den prisbelönta skådespelaren och komikern Henrik Schyffert, 54, som har haft framgångar i serier som Killinggänget, Nilecity, 105,6 och Solsidan. Han utsågs även till årets komiker 2007 samt 2016 och vann tre guldbaggar när han regisserade filmen Spring Uje spring. Nour och Henrik har ett gemensamt barn som föddes 2019.

Paret har en podcast ihop, Nours poddelipodd. Och Henrik, där de pratar om både familj och karriär. Men de är inte alltid överens vilket leder till en del diskussioner.

Nour El Refais tydliga markering mot Henrik efter uttalandet: ”Orättvist”

I ett tidigare avsnitt av parets podd gjorde paret reklam för en av deras sponsorer, som är en app där man kan registrera utgifter. Nour börjar med att berätta varför appen är bra att använda under utekvällar, familjeresor eller kompisresor, då Henrik flikar in.

– Ja, eller som när du panik-köper en miljard leksaker som har tagit över hela vårt hem, som gör att man knappt kan gå mellan diskbänken och ytterdörren utan att kliva på en massa ormar, bläckfiskar och legobitar. Då kan man undra om jag har varit med och betalat de här bläckfiskarna och legobitarna. Då kan jag gå in i appen och se om jag ska betala, och det skulle jag tydligen göra. Då gör jag det och då är alla glada, säger han.

Nour blir inte alls glad över kommentaren och menar att det var fel sagt av Henrik.

– Men måste du säga så? Du betalar ju inte ett skit för leksakerna. Jag tycker det blir orättvist. Det är som att jag handlar för dina pengar, markerar hon tydligt.

Henrik förklarar sedan att det bara var ett skämt.

Nour El Refais tydliga markering mot Henrik efter beteendet

Henrik Schyffert har varit på turné tillsammans med föreställningen ART, ett komiskt drama om vänskap. Tillsammans med Johan Rheborg och Per Andersson har han åkt runt landet med föreställningen.

I början av senaste podd-avsnittet inleder Henrik med en historia från turnén och spelar en Tomas Ledin låt som Per Andersson hade skrattat åt. Sedan spelar han en till och Nour börjar tröttna och ber honom stänga av musiken.

Efter introt ber Henrik om att få göra en ny start, och säger att han ska berätta en anekdot. Då säger Nour ifrån direkt.

– Ja, om det inte är en anekdot från turnén, säger hon varpå Henrik svarar:

– Nej det är inte det... Det är det du hakar upp dig på?

Då berättar Nour att hon är trött på att höra om Henriks turné.

– Men jag orkar inte höra mer om den där jävla turnén! Enough is Enough (nog är nog), utbrister Nour.

Det verkar som att historierna har blivit för många för Nour att orkar lyssna på.

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN