Nour El Refais tydliga markering mot Henrik – efter beslutet om sonen

Nour El Refai, Henrik Schyffert

Nour El Refai och Henrik Schyffert har en podd ihop där de ofta pratar om familjelivet.
Nu lägger Henrik en kommentar som får Nour att reagera starkt.
– Jag tycker det blir orättvist, säger hon.
0:33

Efter reklamen: Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

(0:33)

Komikerparet Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit tillsammans i många år. Idag är de dessutom föräldrar till den gemensamma sonen Sami, och i podcasten Nours poddelipodd och Henrik pratar de ofta om livet med sonen.

Förutom att ha blivit föräldrar har de också blivit sambor. Alla dessa förändringar gör att man ställs inför frågan hur man ska dela upp diverse sysslor och pengar –något som nu diskuteras i det senaste avsnittet av podden.

Henrik Schyfferts avslöjande om parets ekonomi

Ett nytt avsnitt av podcasten släpps varje tisdag och under varje avsnitt lyfter de också sponsorer. Under senaste avsnittet skulle de göra reklam för en app där man kan registrera utgifter, och det var då Henrik berättade något som fick Nour att reagera.

– Om man tar oss två som exempel. Vi delar på handlingen, eller delar och delar... Det är en av oss som handlar, alltid. Men vi tycker väl ändå att båda vi ska vara med och betala, och då kan en av oss registrera betalningen i appen och då vet den andra hur mycket den ska betala. Lika perfekt är den här appen under en utekväll eller en familjeresa eller en kompisresa, förklarar Nour varpå Henrik fyller i:

– Ja, eller som när du panikköper en miljard leksaker som har tagit över hela vårt hem, som gör att man knappt kan gå mellan diskbänken och ytterdörren utan att kliva på en massa ormar, bläckfiskar och legobitar. Då kan man undra om jag har varit med och betalat de här bläckfiskarna och legobitarna. Då kan jag gå in i appen och se om jag ska betala, och det skulle jag tydligen göra. Då gör jag det och då är alla glada.

Här är Gröna Lunds nya storsatsning

Se klippet här!

Nour El Refais tydliga markering mot Henrik efter uttalandet: ”Orättvist”

Men Henriks kommentar gör Nour irriterad.

– Men måste du säga så? Du betalar ju inte ett skit för leksakerna. Jag tycker det blir orättvist. Det är som att jag handlar för dina pengar, markerar hon tydligt.

– Men va, det är ju ett roligt skämt?, kontrar Henrik då.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!