Nour El Refai och Henrik Schyfferts beslut med podcasten: ”Omöjligt”

06 maj, 2022 
Nour
Nour El Refai och Henrik Schyffert visade sig officiellt som ett par 2015 – men hade då redan varit tillsammans ett bra tag i hemlighet.
Sedan år tillbaka driver de dessutom en podcast ihop, men som de nu tar en paus ifrån.
Annons
Hänts reporter utmanar Tusse i Gröna Lunds nya 5-kamp
Hänts reporter utmanar Tusse i Gröna Lunds nya 5-kamp

Nour El Refai är en av Sveriges mest folkkära komiker och skådespelare. Hon har sommarpratat i P1, arbetat med Melodifestivalen, medverkat i TV4:s Parlamentet och deltagit i filmer som Johan Falk och Beck.

Numera ser vi henne i underhållningsprogrammet Masked Singer Sverige, där hon är en av medlemmarna i panelen tillsammans med Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren. Hon driver dessutom den framgångsrika podcasten Nours Poddelipodd. Och Henrik. ihop med partnern Henrik Schyffert. Men nu meddelar duon att podcasten tar en paus – läs här.

Nour El Refai om uppdraget i Masked Singer: ”Varit skitsvårt”

I en intervju med Aftonbladet inför säsongen av succéprogrammet berättade Nour att det har varit svårare denna gången. Hon förtydligade att det varit skitsvårt.

Annons

– Men också att de har gjort ledtrådarna svårare för oss. Det kan säkert vara lätt när man sitter hemma, men det har varit skitsvårt, säger hon och fortsätter:

– Jag har väl fått frågan om att sitta i en jury tidigare, men det som är så roligt här, det här momentet att åka ut är liksom klimax, det är det som är roligast. Det blir inte så här ”Oh nej, jag åker ut, gråta gråta”, utan det blir sån glädje och det är skitroligt. Det finns inte det här tråkiga momentet i det.

Nour och Henrik tar paus från podcasten: ”Omöjligt att få ihop”

Nour och Henrik välkomnade en son år 2019 och har under en längre tid varit särbos – fram tills förra året.

– Vi har liksom bott ihop alltid, men på olika ställen. Nu är vi på ett ställe. Så det är ingen större skillnad, berättade Schyffert för Expressen ifjol.

Annons

I den gemensamma podcasten pratar de om allt mellan himmel och jord, hela 81 avsnitt har släppts och de har en trogen lyssnarskara.

Men nyligen meddelade Nour att podden var tvungen att skjutas upp och att veckans avsnitt därav pausas.

”Det är omöjligt att få ihop logistiken ibland, när en av oss (säger inte vem men kan säga att det inte är jag) har hetsigt inspelningsschema och vi dessutom är föräldrar till samma barn och samma podd. Förlåt och plåster för eventuella irritationer och besvikelser”, skriver Nour på Instagram.

FOTO: MIKAEL SJÖBERG / TT

Annons