Nour El Refais hårda känga mot Naked Attraction efter beslutet: ”Fruktansvärt”

Sofia Wistam, Nour El Refai

Tidigare i veckan hade dejtingprogrammet Naked Attraction premiär.
Nu totalsågar Nour El Refai det nya programmet.
– Jag tycker att det är så vidrigt, säger hon.
0:44

Efter reklamen: Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

(0:44)

Slå på ljud

Det minst sagt omtalade programmet Naked Attraction är här. Det hade premiär tidigare i veckan och förväntas göra succé.

Programmet går ut på att singlar söker kärleken men på ett litet annorlunda sätt. En person blir nämligen introducerad för fem nakna kroppar för att sedan välja bort en efter en för att tillslut gå på en dejt med personen som blir sist kvar.

Sofia Wistam om Naked Attraction

Men vem är då programledare för detta program? Jo, det uppdraget har ingen mindre än Sofia Wistam fått, och hon verkar minst sagt glad över det.

Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Se klippet här!

– Jag ser fram emot ett positivt och härligt program, där alla kroppars unika skönhet hyllas och välkomnas. Dejtingvärlden idag är präglad av filter och fasader och därför känns det kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen, säger hon om programmet och fortsätter:

– Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna.

Nour El Refais hårda känga mot Naked Attraction: “Så jävla fruktansvärt”

Men programmet har inte bara mötts av positiv kritik. Många har också kritiserat programmet för att bidra till skeva ideal, något som komiken Nour El Refai yttrat sig om.

I podcasten Nours poddelipodd och Henrik, som hon har tillsammans med Henrik Schyffert, pratar hon om frustrationen hon känner över att programmet har kommit till svensk tv.

– Jag kan inte tänka mig något program jag mindre vill titta på tv, säger Henrik varpå Nour fyller i:

– Man ska alltså välja en person utifrån personens kropp och sen får man se ansiktet och bara "gud vilken tur att jag valde den" eller "nej, det var ju sån snygg snopp men så fult ansikte". Och jag kände när det här kom att nu dog tv för mig. Jag sörjer att har tv sjunkit så jävla lågt för att få folk att titta. Jag känner bara att fyfan att de gör en sån stor sak av det här.

Hon fortsätter:

– Det är inte heller att den ska gå på en liten smygkanal där man råkar trilla in på natten, utan det är en stor satsning. Det är så jävla fruktansvärt att man ska sitta och titta på när folk väljer bort kroppar för att de ser ut på olika sätt . Det är fullkomligt vidrigt i en tid av jättemycket ätstörda unga människor, och bara det här att välja bort kroppar..Jag tycker att det är så vidrigt.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!