TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Nour El Refais ilska mot Oscar Zia efter händelsen: “Jävla as”

13 jan, 2022 
Oscar Zia i skinnjacka. Nour El Refai i svart klänning.
Skådespelaren Nour El Refai berättar, i det senaste avsnittet av sin egna podcast, om varför hon är arg på multiaktuella Oscar Zia.
– Han mår skit och jag känner mig nöjd, säger en skadeglad Nour om dagsläget.
Annons
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”Brand logo
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”

Artisten Oscar Zia, 25, har haft ett superår. Bara de senaste veckorna har han varit megaaktuell i olika tv-sammanhang.

Så sent som igår syntes han i det populära TV4-programmet Renées brygga och i december var han aktuell som programledare för Musikhjälpen 2021 i SVT. Det sistnämnda uppdraget fick han tyvärr avbryta på grund av sjukdom.

Melodifestivalen-aktuella Oscar Zia om programledarkarriären

År 2021 sändes Melodifestivalen utan publik, på grund av den rådande coronapandemin. Det var ett speciellt Melodifestivalen-år, eftersom varje deltävling hade en egen programledare eller programledarpar.

En av deltävlingarna leddes av Oscar Zia och artistkollegan Anis Don Demina, 28. Paret hyllades efter insatsen och har sedan dess båda två fått solouppdrag som programledare i olika sammanhang.

Annons

– Dels för att jag älskar Melodifestivalen och för att jag fick mersmak från förra året. Sen tycker jag att det känns som en perfekt grej att göra nu. Jag känner mig redo att axla den här rollen och jag älskar underhållning, sade Oscar Zia i en intervju med Hänt då.

Så, för att summera. År 2021 var ett pangår för Oscar och det kommer säkerligen bli spännande att få följa honom under 2022!

Oscar Zia och kompisen Anis Don Demina gjorde programledardebut i en deltävling av Melodifestivalen 2021.
Oscar Zia och kompisen Anis Don Demina gjorde programledardebut i en deltävling av Melodifestivalen 2021.

Hanna Hellquist om Oscar Zias kändistäta 25-årsfest

Oscar Zia passade dessutom på att fylla den magiska åldern 25 förra året, något som firades med stor pompa och ståt på ett kändistätt födelsedagsevenemang!

Och det är just denna omtalade, nästan mytomspunna fest, som avhandlas i veckans avsnitt av Nour El Refais, 34, och hennes kärlek Henrik Schyfferts, 53, podcast Nours poddelipodd. Och Henrik.

Annons

Veckans avsnitt gästas nämligen av Hanna Hellquist, som är Oscars programledarkollega i P3 och dessutom en nära vän till sångaren privat.

Hanna berättar om den otroliga födelsedagsfesten. Om vilka som var där, vilka som uppträdde, om maten, om de fantastiska talen, om presenterna och så vidare.

Hon berättar också att Renée Nyberg, 55, och David Hellnius, 47, hade fixat så att självaste Helen Sjöholm, 51, kom och sjöng låten Du måste finnas, från musikalen Kristina från Duvemåla, för Oscar på hans stora dag.

Nour El Refais stora ilska mot Oscar Zia: ”Lilla jävla svin”

Nour, som är känd för att kunna dela ut en och annan känga (förvisso med glimten i ögat) i poddavsnitten, gör så även denna gång. Och det är Oscar Zia som hamnar i skottlinjen.

– Nour var ju så knäckt över det här, att hon inte blev bjuden, berättar Henrik för att ge lyssnarna lite bakgrundsinformation.

– Jag blev inte bjuden. Förstår du hur liten och obetydlig man kände sig när man inte var bjuden?, säger Nour och fortsätter:

Annons

– Jag älskar Oscar Zia och känner bara ”Jävla as, hur kunde du inte bjuda mig ditt lilla jävla svin? På din fest”.

– Har du pratat med honom? För det här tror jag att han i såna fall mår jättedåligt över, inflikar Hanna efter ett skratt.

– Ja, det gör han. Så mission accomplished. Han mår skit och jag känner mig nöjd, säger Nour som menar på att Oscars dåliga samvete absolut väger upp för den ”borttappade” inbjudan till hans kalas.

Vi hoppas att du är bjuden nästa gång Nour El Refai!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons