Nours avslöjande om relationen med Henrik – efter 10 år ihop: ”Vi har...”

Henrik Schyffert och Nour El-Refai

Nour El-Refai och Henrik Schyffert är inne på sitt tionde år.
Tillsammans har de ett gemensamt barn.
Men nu avslöjar Nour något om relationen med partnern.
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai
0:56

Efter reklamen: Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai

(0:56)

Slå på ljud

Nour El-Refai, 34, kan titulera sig både som skådespelare och komiker. Under våren var hon aktuell med Masked singer där hon var en av jurymedlemmarna tillsammans med Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.

Programmet går ut på att juryn ska gissa rätt på vilken kändis som gömmer sig bakom de fascinerande maskerna. Dessvärre hade inte Nour ett enda rätt under säsongens gång men ack så viktig hon var för underhållningen.

Hon har även haft en högst betydande roll i succéprogrammet Bonusfamiljen som i vinter även kommer ut med en efterlängtad långfilm – Länge leve Bonusfamiljen!

Men i podcasten Nours poddelipodd och Henrik kom hon nyligen med avslöjandet att hon har plockats bort från filmen.

– De har ju spelat in en långfilm som inte jag är med i tydligen. Det var lite tråkigt. Det är ingen spoiler men jag är inte med i långfilmen, säger hon men går inte in på anledningen bakom.

Nours hårda markering till Henrik

Sedan tio år tillbaka är hon och komikern Henrik Schyffert, 54, ett par och 2019 fick de sitt första gemensamma barn.

Henrik har haft framgångar i serier som Killinggänget, Nilecity, 105,6 och Solsidan. Dessutom utsågs han till Årets komiker 2007 samt 2016 och vann tre guldbaggar när han regisserade filmen Spring Uje spring.

Tillsammans har komiker-paret en podcast – Nours poddelipodd och Henrik – där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Under de två senaste avsnitten har de även gästats av Markus Krunegård och Camilla Hamid.

Och det hör inte till ovanligheterna att paret hackar på varandra i podcasten. Nyligen fick sig Henrik en riktig tillsägning av Nour när han försökte berätta ännu en av hans turnéhistorier varpå Nour säger:

– Men jag orkar inte höra mer om den där jävla turnén! Enough is Enough (reds anm: ”nog är nog”S).

Avslöjandet om relationen: ”Vi har...”

I det senaste avsnittet där paret gästas av kokboksförfattaren Camilla Hamid avslöjar Nour något om hennes och Henriks relation.

– Jag och Henrik är ju inne på vårt tionde år tillsammans, och trots allt som händer genom livet så har vi väldigt kul ihop. Vi kan tramsa och busa och det är en så fin grej att ha. Det blir som klistret, berättar Nour.

Så otroligt fint att höra efter tio år tillsammans!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/ORRE PONTUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN