Följarnas oro efter Nours nya bild på sonen – nu ger hon svar på tal

Nour och Henrik

När Nour El Refai postade en bild på sonen Sami reagerade följarna starkt.
Nu ger komikern svar på tal.
”Missuppfattades”.
0:57

Efter reklamen: Nour El Refai's reaktion efter kärleksförklaringen från Schyffert: "Mållös"

(0:57)

Slå på ljud

För drygt 3 år sedan föddes Nour El Refai, 35, och Henrik Schyfferts, 53, första gemensamma barn.

Strax efter förlossningen avslöjade paret att de har valt att ge sonen namnet Sami och i ett inlägg på Instagram berättade Nour känslosamt hur det kändes.

”Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon i inlägget.

Carina Berg visar upp gravidmagen: ”Omöjligt att dölja”

Nours ord om Henriks beteende mot sonen

I den gemensamma podcasten Nours poddelipodd och Henrik pratar de om allt mellan himmel och jord och bjuder ofta på händelser ur deras vardag.

I ett avsnitt pratar de bland annat om regler i hemmet. Nour säger då att hon läst en artikel där de skriver att män ofta retar sina barn när de ska närma sig dem, något som Henrik känner igen sig i.

– Det är ett sätt att våga vara nära utan att det blir för starka känslor. Så det är liksom ett litet skydd men också ett försök att visa ömhet inför de man älskar. Men det är inget fel i det, det är väl bra?, säger han varpå Nour svarar:

– Jag kan tycka att det är lite synd bara att män har så svårt att närma sig varandra. Jag kan tycka att det känns som att man inte kan bara "jag tycker så mycket om dig så jag bara vill krama dig. Åh du är så fin. Får jag ge dig en puss?" Du gör ju sådär också men jag kunde känna igen det när jag läste det.

Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai

Se klippet här!

Nours svar – efter följarnas oro

Nu har Nour postat en bild på sig och sonen på Instagram. Det är en bild när hon håller sonen sovandes på tunnelbanan. Han är inlindad i en filt – vilket tydligen fick flera att reagera. Till en början la Nour bara upp bilden utan någon längre bildtext, men det dög tydligen inte för följarna. Så Nour fick ladda upp bilden igen, med en förklaring kring att Sami mår bra och att han inte är inlindad i en sjukhusfilt.

”Gullig bild på trött å lycklig mor bärandes på sin sovande sonkorv. (Det är ingen sjukhusfilt och vi är inte sjuka. Jag är bara avslappnad i ansiktet och mycket tillfreds med livet. Behövde tydligen lägga till allt detta som bildtext och göra en ny uppladdning så det inte missuppfattades)”, skriver komikern.

SENASTE NYTT!