Carina Berg visar upp gravidmagen: ”Omöjligt att dölja för omvärlden”

CARINA BERG

Carina Berg och Erik Berg har nu varit gifta i tre år. Detta firas såklart med hyllningar och minnen. Nu visar Carina upp gravidmagen som hon så gärna ville dölja.
”Omöjligt att dölja för omvärlden”, skriver hon.
0:47

Efter reklamen: Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

(0:47)

Slå på ljud

Programledaren Carina Berg, 43, var tidigare gift med tv-profilen Kristian Luuk, 54. Tillsammans fick de sonen Holger, 12.

Efter uppbrottet fann Carina kärleken i fotbollsproffset Erik Berg, 32. Det dröjde inte länge innan paret förlovade sig och i slutet av 2018 sa Carina och Erik ja till varandra under ett vackert och hemligt bröllop.

Bröllopsresan kom däremot att dröja några månader och det var inte förrän i juni som det bar av på den lyxiga resan. Då bar Carina också på en stor hemlighet – nämligen att hon var gravid!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carina Bergs gravidkamp med sonen Otto

Sedan dess har mycket hänt. I december 2019 blev Carina och Erik föräldrar till sonen Otto, 2, och i mars 2021 kom lilla dottern Juno, 1, till världen. Men vägen till att bli föräldrar var inte lätt för paret. Carina och Erik visste tidigt att de ville skaffa barn tillsammans, men kampen mot att bli gravid med Otto blev lång.

Det var i augusti 2019 som Carina och Erik kunde avslöja att de väntade sitt första gemensamma barn tillsammans. I samma veva som graviditeten offentliggjordes valde Carina att öppenhjärtigt berätta om sin och makens tuffa resa dit.

Makarna hade nämligen kämpat ett bra tag för att bli gravida och Carina hade även drabbats av missfall. Men efter fem IVF-forsok och fyra missfall blev drömmen sann och sonen Otto kom till världen i december 2019.

Med dottern Juno gick allt dock mycket snabbare än förväntat och glädjen var total. Dessutom fick Carinas bästa vän Carolina Gynning, 43, också en dotter med bara några månaders mellanrum.

Kritikstorm efter inslaget i Nyhetsmorgon – ämnet upprör

Carina Berg visar upp gravidmagen – som hon ville dölja

Det har nu gått exakt tre år sedan Carina och Erik åkte iväg på sin bröllopsresa och det uppmärksammar Carina nu genom att lägga upp bilder från smekmånaden. Men hon bar på en stor hemlighet, hon var nämligen gravid med Otto – något som hon absolut inte ville skulle komma ut där och då.

”Idag, för tre år sedan åkte vi på bröllopsresa och jag tyckte att jag var så HIMLA gravid att det skulle nog bergis vara omöjligt att dölja för omvärlden”, skriver Carina på Instagram och visar upp gravidmagen som hon ville dölja.

CARINA BERG
FOTO: INSTAGRAM

Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!