Nour El Refai stoppas – plockas bort från programmet efter stora succén

Nour El Refai

Nour El Refai är en folkkär komiker och tv-profil.
Men nu stoppas hon från succéprogrammet efter att ha varit med i flera år.
– Tråkigt, säger hon.
Henrik Schyffert om vändningen med Nour El Refai
0:41

Efter reklamen: Henrik Schyffert om vändningen med Nour El Refai

(0:41)

Slå på ljud

Bonusfamiljen är en av Sveriges mest populära tv-serier. Programmet sänds på SVT och handlar helt enkelt om hur man får ihop vardagspusslet med bonusbarn och ex.

I rollerna ser vi bland annat Fredrik Hallgren, Petra Mede, Erik Johansson, Niklas Engdahl, Vera Vitali, Marianne Mörck och Nour El Refai.

Men nu stoppas Nour från långköraren.

Sanningen om barnet i Bonusfamiljen

I tv-serien spelar Nour rollen Sima som får barn tillsammans med Martin, som spelas av Fredrik Hallgren. I verkliga livet har Nour barn tillsammans med Henrik Schyffert och många har trott att barnet i serien är deras barn.

Men i podcasten Nours poddelipodd och Henrik svarar Nour nu äntligen på frågan och förklarar hur det egentligen ligger till.

– Det är många som tror det. Men jag hade inte tyckt att det vore en bra lösning, utan jag hade tyckt att det vore en skitjobbig lösning att jag skulle ha min unge. Jag visar ju inte ens hans ansikte, säger hon och fortsätter:

– Henrik filmar ju också en serie där det finns en unge som folk också tror är vår unge.

Nour El Refai stoppas – kickas från programmet efter stora succén

Bonusfamiljen har visats i fyra säsonger och i slutet av förra året stod det klart att det också blir en långfilm. Länge leve Bonusfamiljen! regisseras av ingen mindre än Felix Herngren och har beräknad premiär i december 2022.

Men nu avslöjar Nour att hon inte kommer att vara med i filmen.

– De har ju spelat in en långfilm som inte jag är med i tydligen. Det var lite tråkigt. Det är ingen spoiler men jag är inte med i långfilmen, säger hon.

Anledningen bakom beslutet går hon däremot inte in på.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN