Christina Sas hemliga kärleksförklaring till Björn Ulvaeus

Christina Sas har en grön läderklänning.

På premiären av Pippi på Cirkus visade Björn Ulvaeus upp sin nya partner Christina Sas. Nu avslöjas Christinas hemliga kärleksförklaring till Björn under premiären. Se bilden här!
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas
0:30

Efter reklamen: Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

(0:30)

Slå på ljud

Efter att Abba-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, och Lena Ulvaeus går ut med att det går skilda vägar efter 41 som gifta har Björn nu hittat kärleken igen!

Björn visade på kärlekslyckan på premiären av Pippi på Cirkus när han kom hand i hand med danska Christina Sas, 49.

När Hänt träffar Abba-stjärnan på premiären berättar Björn om lyckan med Christina.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, säger Björn.

Ex-frun Lenas första ord om Björns nya kärlek

Även om det nya kärleksbeskedet från Björn chockade många så var det ingen nyhet för ex-frun Lena Ulvaeus. I en intervju med Expressen berättar Lena om relationen till Björn idag.

– Det visste jag redan, så det var ingen överraskning. Vi är inte osams på något sätt och jag önskar honom all lycka, säger Lena till tidningen.

Hon berättar även om hur livet efter skilsmässan ser ut.

– Jag kommer leva vidare som vanligt. Jag jobbar extra som relationsvärd på sjukhuset och det tycker jag är jättekul. Och jag har mina barn och barnbarn och så där, och Björn och jag är jättesams, så det är inga problem, säger Lena till Expressen.

Christinas hemliga kärleksförklaring till Björn Ulvaeus

På premiären sågs Christina ha en snygg grön läderklänning, svarta skor med strass och örhängen formade handtaget på en dragkedja. Men det var inte den enda detaljen i Christinas festliga klädsel.

Dagen till ära hade hon även en till gullig liten detalj, nämligen ett guldhalsband med texten ”Björn” som en kärleksförklaring till sin dejt för premiären.

För Aftonbladet har Björn berättar mer om sina starka känslor för Christina.

– Vi är glada och lyckliga och tycker livet är fantastiskt. Det känns underbart att få visa upp kärlekslyckan en sådan här kväll, hälsar han via sin publicist till tidningen.

Vilket fint halsband Christina hade på sig! Undrar om hon har fått halsbandet av Björn i present eller om hon har köpt det själv som en kärleksförklaring till sin kärlek.

Christina Sas guldhalsband med texten ”Björn”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: Steffen Trumpf

FRÅN FÖRSTASIDAN