LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bekräftat: Nicole Falciani ny programledare för Paradise hotel

26 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Nicole Falciani
Nu är det bekräftat att det är Nicole Falciani som tar över rollen som programledare för nästa säsong av Paradise hotel.
Här är hennes första ord om det ärofyllda uppdraget.
Annons
Paulina "Paow" Danielsson om relationen till Malte Grkovic: ”Vi har hållit på lite”Brand logo
Paulina "Paow" Danielsson om relationen till Malte Grkovic: ”Vi har hållit på lite”Reality-programmet Paradise hotel hade premiär i Sverige för femton år sedan. Sedan dess är det kända profiler som Alex Schulman, Josefin Crafoord och Malin Gramer som varit programledare för programmet. De senaste fem säsongerna har det varit influensern och entreprenören Rebecca Stella som lett tittarna genom parceremonier och utmaningar, men för några veckor sedan kom den plötsliga nyheten att hon framöver inte längre kommer synas i programmet. Anledningen bakom beslutet är att hon vill spendera mer tid med sin man Manny Dion och sin son Dion som hon bor tillsammans med i Usa.

”Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”, skriver hon om beslutet.

Efter Rebecca Stellas avhopp

I samband med nyheten om att Rebecca valt att hoppa av programmet kunde de även avslöja att de har en ny ersättare på gång. Nu är det klart att det blir Nicole Falciani som tar över rollen som programledare för det populära reality-programmet.

Annons

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Nicole Falciani som ny programledare för supersuccén Paradise Hotel. Det är alltid kul att kunna lyfta unga, drivna och i denna kategori oprövade kvinnor som Nicole. Efter att ha imponerat på precis hela teamet under provfilmning är jag fullkomligt övertygad om att Nicole kommer lysa i sin nya roll, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Nicole Falcianis egna ord om nya rollen i Paradise hotel

Nicole har även själv kommenterat den stora nyheten. Det är i ett inlägg på Instagram som hon skriver om den stora glädjen.

”JAG ÄR PARADISE HOTELS NYA PROGRAMLEDARE!!!”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det. Känns fortfarande så overkligt. Från och med i vår kommer ni alltså se mig styra & ställa i huset. Hoppas ni är riktigt taggade!!! För det är jag.”

FOTO: Patricia Recourt/Viaplay, Karin Törnblom/TT

Annons