Uppgift: Nicole Falciani ny programledare för Paradise hotel

02 okt, 2020 
Nicole Falciani och Paradise hotel
Rebecca Stella har meddelat att hon kommer att sluta programleda Paradise hotel.
Enligt uppgifter till Aftonbladet är det nu Nicole Falciani som tar över.
Annons
Allt om Nicole Falciani
Allt om Nicole Falciani

Det är en fartfylld säsong av Paradise hotel som just nu går av stapeln. Inte nog med att tio singlar checkade in på hotellet i Mexiko, kom det även fram att hela åtta återvändande gäster skulle dyka upp under säsongens gång.

Rebecca Stellas plötsliga avhopp

Sedan fem säsonger tillbaka är det Rebeccas Stella som styr och ställer på hotellet men tidigare i veckan kom chockbeskedet. Nämligen att Rebecca inte längre kommer att programledare kommande säsong.

”Den här säsongen är min femte säsong där jag leder Paradise Hotel. Det har varit en dröm som slagit igenom, och det har varit den bästa skolan någonsin. Jag har haft så otroligt kul alla dessa år. Men allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat”, skrev Rebecca i ett inlägg på Instagram.

I samband med att nyheten annonserades var det oklart vem som skulle ta efter Rebecca Stella. Tidigare har bland annat Malin Gramer och Alex Schulman lett programmet.

Annons

När Hänt nådde produktionsbolaget bakom Paradise hotel var uppgifterna kring vem som tar över inget de kunde kommentera i nuläget.

Vår ambition är att kunna genomföra inspelningen i Mexiko senare i höst och ber att få återkomma i programledarfrågan”, skrev då Susanne Nylén presschef för tv-bolaget Nent i ett meddelande till Hänt.

Nicole Falciani tar över

Enligt uppgifter till Aftonbladet finns det nu en ersättare – nämligen Nicole Falciani, 23. Influencern har även pratat om att hon fått ett nytt jobberbjudande på sin Youtube-kanal.

– Allting känns fortfarande väldigt konstigt, det är lite som att jag fortfarande svävar lite på moln. Jag hade hoppats på att jag skulle få det här jobbet, men jag hade inte vågat tro på det. Så igår när jag fick samtalet så blev jag helt i chock, säger Nicole Falciani i sin video.

Nent har i nuläget inte kommenterat om uppgifterna stämmer. I ett meddelande till tidningen väljer de varken att säga ja eller nej.

Annons

– Vi har inga kommentarer till det här i dagsläget. När vi är redo att kommunicera nya programledare så kommer vi att göra det, säger Susanne Nylén.

Nicoles turbulenta kärleksår

Nicole har haft ett år fyllt av både glädje och sorg. I våras skulle hon och dåvarande fästmannen Eric Saade, 29, ha gift sig men bara veckor innan bröllopet valde Eric att göra slut. Uppbrottet tog hårt på Nicole men idag har hon istället funnit kärleken i Adem Berisha, 29.

Hänt har utan framgång sökt Nicole Falciani för en kommentar.

Annons