Idol 2023 marknadsföring banner

Nicole Falcianis vassa svar på Paulina ”Paow” Danielssons Paradise Hotel-attack

10 okt, 2020 
Paulina ”Paow” Danielsson i fejd med Nicole Falciani
Nicole Falciani sägs vara aktuell som ny programledare för Paradise hotel. Det gillas av Paulina ”Paow” Danielsson som i går visade sitt missnöje. Nu svarar Niciole Falciani på ”Paows” hårda ord.
Annons

De fem senaste säsongerna är det Rebecca Stella som varit programledare för Paradise hotel, men nästa säsong kommer hon inte vara med längre. Häromveckan kom nämligen beskedet att hon valt att kliva av som programledare på grund av att den rådande pandemin skulle göra att hon inte kunde ta med sig sin familj till inspelningarna i Mexiko.

Förra veckan kom nästa överraskande nyhet: Enligt uppgifter i media är det Nicole Falciani som ska axla programledarrollen. Det är ingenting som produktionsbolaget Nent har bekräftat eller dementerat än.

Spekulationerna tog fart efter att Nicole Falciani publicerat en video i vilken hon berättade om ett nytt jobb som hon tidigare bara kunnat drömma om. Det kopplade många snabbt ihop med den lediga programledartjänsten i Paradise hotel.

– Allting känns fortfarande väldigt konstigt, det är lite som att jag fortfarande svävar lite på moln. Jag hade hoppats på att jag skulle få det här jobbet, men jag hade inte vågat tro på det. Så igår när jag fick samtalet så blev jag helt i chock, sa Nicole Falciani i sin video.

Annons

Paows hårda ord

Hon har ännu inte berättat vad det nya jobbet är, och heller inte sagt något om det är Paradise hotel som gäller eller inte.

Någon som har uttalat sig om det hela är Paulina ”Paow” Danielsson som under fredagen gick ut på Instagram och riktade hård kritik mot valet av programledare. Hon är ju minst sagt rutinerad när det kommer Paradise hotel, och har starka åsikter om programmet.

”Är sjukt besviken på Paradise Hotel för att en influencer som är typ 12 ska ta över för Rebecca Stella. Inget emot henne. Men det hade de kunnat göra så mycket bättre”, skriver ”Paow” på Instagram story och fortsätter:

”Nicole kommer att bli uppäten av deltagarna. Tycker man behöver någon med mer pondus. Och nej. Jag tycker inte att hon är dålig. Hon är en duktig influencer. Men det är just det hon är. Aldrig sett henne göra något, aldrig att henne på event ens?”.

Annons

Nicoles svar

När Hänt var i kontakt med Nicole Falciani avböjde hon att kommentera ”Paows” ord, men under fredagskvällen lade hon ut en egen Instagram story där hon svarade realityprofilen.

I ett klipp gör hon en pussmun mot kameran, visar upp en segergest och skriver:

”Tack Paow för alla nya följare”, och taggar Paulina Danielsson.

Om det är Nicole Falciani som tar över är inte offentliggjort än, men en sak som är säker är att ämnet kommer vara fortsatt omdiskuterat.

Bild: Fredrik Sandberg/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons