Nicole Falciani i tårar under händelsen inför bröllopet

Nicole Falciani i tårar under händelsen inför bröllopet: ”Så känslosamt”
Bröllopsplaneringen är i full gång för Nicole Falciani och Eric Saade.
I ett nytt inlägg på Instagram delar nu Nicole med sig av stunden då hon visade bröllopsklänningen för sin mamma – och glädjetårar rinner för hennes kinder.
Annons

Nästa år ringer bröllopsklockorna för influencern Nicole Falciani, 22, och artisten Eric Saade, 29. Efter en romantisk förlovning under stjärnorna i Dubai har paret lagt ner mycket tid och kraft på att planera det kommande bröllopet.

Annons

Den som har störst finger med i spelet är Nicole, som vid flera tillfällen avslöjat detaljer om den stundande kärleksfesten. Bland annat har hon delat med sig av att ceremonin kommer att ske i Toscana i Italien, och att platsen valdes för att Nicole Falcianis släkt kommer därifrån. Hon har även berättat för sina följare att den stora dagen kommer att äga rum i maj 2020.

Tidigare i höst skickade paret ut inbjudningskorten till sina gäster – och många imponerades av den detaljrika illustrationen av Nicole, Eric och hunden Frank som fanns tryckta på korten.

Annons

”Så underbar illustration av er och så härligt att vara en del av ert bröllop, vi ser så fram emot detta”, skrev en vän till paret.

”Så fina kort. Jag älskar att ni inkluderade Frank”, skrev en annan följare.

”Hennes största dröm”

När Hänt träffade Eric Saade i samband med hans låtsläpp av låten Postcard, som han släppte ihop med Anis Don Demina, berättade han att han lämnat fria händer till Nicole i bröllopsplaneringen.

– Det här är hennes största dröm. Jag kanske aldrig haft den stora drömmen om bröllop. Sedan såklart så vill jag gifta mig med henne, men det är inte min största dröm som det är för henne. Jag har andra drömmar där jag får styra och ställa. Jag vet att detta är hennes största dröm så jag har sagt till henne att ”gör vad du vill så är jag på”, sa han då.

Annons

Några fler detaljer kunde Eric Saade dock inte avslöja vid tillfället. Men nu delar Nicole Falciani med sig av en glimt om vad som komma skall. I en ny video på Instagram visar hon upp stunden då hon ringde upp sin mamma i ett videosamtal och visade henne bröllopsklänningen för första gången. Klänningen syns inte i videon, men på axlarna syns smala spagettiaxelband med skira, vita blommor.

Nicole Falciani i tårar efter mammans ord

I Instagram-videon har Nicole Falciani klippt in sig själv och skärmen där videosamtalet med mamman syns. Och när mamman svarar svämmar känslorna över för Nicole, som brister ut i gråt.

”Idag var jag i Borås för att prova min bröllopsklänning för första gången och jag ringde mamma på Facetime och började gråta. Det var så känslosamt. Klänningen är exakt vad jag har drömt om, och jag är så glad att designerna kunde göra min drömklänning till verklighet”, skriver hon till videon.

Kommentarsfältet fylls nu av ord från rörda följare – och Eric Saade har även han kommenterat inlägget:

Annons

”Jag vill ju fan också seeeee ju”, skriver han varpå ett par följare snabbt svarar att han får vänta till bröllopsdagen.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…