Eric Saade om förändringen i relationen med Nicole Falciani

Eric Saade om stora förändringen för Nicole Falciani
När Eric Saade gästar Nyhetsmorgon konstaterar programledaren Jenny Alversjö att han nu blivit mer bekväm i offentligheten än tidigare.
I intervjun förklarar artisten att det handlar om hans liv ihop med kärleken Nicole Falciani.
– Jag är ihop med en influencer nu för tiden, som har fått mig att bli bekväm, berättar han.
Annons

Eric Saade, 28, och Anis Don Demina, 26, har nyligen släppt låten Postcard – en låt som handlar om kärlek som aldrig blev av.

– Vi fick en idé om att man alltid har någon som man aldrig fick, och det är nog bäst så. Jag tror vi delar den åsikten lite, berättar Anis Don Demina när duon gästade Nyhetsmorgon och Eric Saade stämmer in:

Annons

– Har inte de flesta någon som man aldrig fått? Någon som man tänker på?

Den nyfunna duon gästade under helgen Nyhetsmorgon, där de både framförde och berättade om låten. För Eric, som tidigare släppt en rad hits på engelska, är det fortfarande relativt nytt att släppa musik på svenska. Men han förklarar att han känner sig bekväm i det nu, till skillnad från tidigare.

Annons

Ändringen efter relationen med Nicole Falciani

Något annat han känner sig mer bekväm i nu än tidigare är att vara offentlig, något som programledaren Jenny Alversjö, 45, konstaterar under intervjun.

– Dessutom har du berättat att du är mycket mycket mer bekväm nu med offentligheten, och har landat i det, säger Jenny Alversjö och Eric Saade förklarar varför:

– Jag tror det har med mitt liv att göra, jag är ihop med en influencer nu för tiden, som har fått mig att bli bekväm med att så här ”vi fotar i vardagsrummet liksom”. Det hände inte innan, säger han och fortsätter:

– Jag har fått lära mig det.

Jenny Alversjö undrar då om det är Nicole som bestämmer.

Annons

– Ja, exakt, svarar han och skrattar.

Nicole Falciani, 22, och Eric Saade har varit ett par i fyra år – och nästa sommar gifter sig paret i Toscana.

– Det känns bra. Men ska jag vara helt ärlig så är det för tidigt att säga så mycket än. Jag kan inte säga så mycket eller känna så mycket för jag vet inte så mycket, berättade Eric Saade i en intervju med Hänt tidigare i oktober.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…