LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gravida Nicci Hernestig och Andreas har gjort slut – träffades i Love island

04 sep, 2023 
NICCI HERNESTIG, ANDREAS DEAK
Nicci Hernestig och Andreas Deak landade på en tredje plats i Love island 2023. Kärleken fortsatte sedan på hemmaplan och efter det kunde de meddela att de väntar sitt första barn ihop.
Men nu har de gjort slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelor-Simon om kärleken: ”Jag jagar”Brand logo
Bachelor-Simon om kärleken: ”Jag jagar”

Nicci Hernestig och Andreas Deak fann varandra i Love island Sverige 2023 där de tog sig till finalveckan. Men där var konkurrensen hård och de landade på en hedrande tredjeplats.

Love island var bara början på deras kärlekssaga och hemma i Sverige fortsatte kärleken att blomstra mellan paret och i våras kunde de berätta nyheten att de flyttat ihop.

Men bara några veckor senare kom ännu en nyhet, nämligen att de väntar sitt första gemensamma barn!

Gravida Nicci och Andreas går skilda vägar

Det var i ett inlägg på Instagram som Andreas och Nicci delade med sig av graviditeten.

”En kall och mörk vinterdag står vi på väg till ett flyg mitt i natten känns det som. Helt ovetandes om vad som väntar i horisonten. In i en värld som vi bara hade kunnat drömma om. Love island var platsen där vi fann varandra. Nu står vi här bara några månader senare och har inte bara varandra utan nu väntar nästa spännande utmaning i livet och vi längtar efter dig.”

Annons

Beräknad förlossning närmar sig med stormsteg, men nu kommer ett otroligt tungt besked. Andreas och Nicci har gjort slut.

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont. Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne.”, skriver Nicci och avslutar:

”Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Annons

Även Andreas har skrivit ett inlägg:

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig utan livet blir vad man gör det till. Livet just nu ger oss prövningar som vi behöver ta oss igenom. Det positiva är att vi ska få en dotter. Hur framtiden ser ut får tiden utvisa. Vi lär oss och tar lärdom av allt. Vi är bara mänskliga.Vi är långt ifrån ovänner men just nu kan vi inte vara tillsammans. Hoppas ni kan respektera och stötta oss i en tuff tid.”

Så har det gått för de andra final-paren i Love island

Celine Axman, 21, och Adrian Podde, 32, korades till det vinnande kärleksparet. De vann inte bara varandra, de kammade även hem vinstsumman på 500 000 kronor. Men i våras meddelade de att kärlekssagan har tagit slut.

Det tredje paret som stod i final var Frida Hartman, 21, och Emil Renmarker, 22. De fortsatte också dejta på hemmaplan men även där höll inte kärleken för evigt. För några veckor sedan meddelade de att de går skilda vägar.

"Detta är ett gemensamt beslut som är fruktansvärt jobbigt för oss då vi vi älskar varandra väldigt mycket och är bästa vänner! Vi har delat många fina minnen och haft så mycket kul tillsammans! Men detta är tyvärr vad som är bäst för oss båda just nu.", skrev Frida då.

Hänt har varit i kontakt med Nicci som väljer att inte uttala sig för tillfället.

FOTO: TV4

Annons