LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Adrian Podde i Love Island

27 jan, 2023 
Adrian Podde
Nu har startskottet för Love Island Sverige 2023 gått!
Vi får möta många nya ansikten men även några bekanta sedan tidigare.
Här är anledningen till att du känner igen Adrian Podde.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”Brand logo
Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”

Efter flera år av uppehåll har årets säsong av Love Island Sverige äntligen kickat igång.

Love Island 2023 - allt du behöver veta

Den populära realityserien som sänds i flera länder går ut på att deltagarna ska hitta kärleken. Deltagarna paras ihop i hopp om att bli kära i varandra.

Något som får Love Island att sticka ut är att programmet sänds i realtid, tittarna får på kvällen se vad deltagarna har gjort under dagen. Som publik får man därmed vara med och bestämma bland annat vilka deltagare som får vara kvar, genom att rösta på sina favoriter.

I årets upplaga är det en ny programledare som är ansiktet utåt för showen. Tidigare år har det varit Malin Stenbäck, 35, men som nu ersätts med Julia Franzén, 32.

Det är verkligen en ära att få leda en såhär stor produktion. Det är inte ofta jag gråter av lycka men jag började faktiskt gråta redan när jag fick frågan om att provfilma. Så ja - det var ett självklart val” har Julia tidigare skrivit till Hänt.

Annons


Därför känner du igen Adrian Podde i Love Island 2023

En av deltagarna i årets säsong är Adrian Podde, 32. Ett ansikte som många tittare kan tycka är bekant, och vi vet varför.

Adrian var nämligen med i Big Brother Sverige 2021. I sin medverkan i programmet spenderade han hela 85 dagar inne i Big Brother-huset, innan han blev utskickad.

På sociala medier har Adrian blivit överöst med kärlek från följarna när de fick reda på att han, som sista singel kille, skulle kliva in i Love Island huset i den Dominikanska Republiken.

Inför avslöjandet skrev Adrian på sin Instagram:

"Har hållit något hemligt för er, i några veckor framöver ser ni mig på TV4 medverka i Love Island. Hoppas ni tittar! Premiär måndag 23 januari! Redan nu, kan ni gå in och kika lite på @tv4play.se Under tiden kör min syster och bästa vän Instagram åt mig. All kärlek till er."

Chocken hos följarna efter Adrian Poddes avslöjande

Reaktionerna blev många efter tidigare Big Brother-stjärnans avslöjande.

Annons

"Jasså det är därför du inte svarar mig. Dags att hitta kärleken nu kompis!", skriver Christoffer Levi, 32, som var förra årets ”bachelor”.

"Fan vad kul. Du var en favorit i Big Brother så ska absolut kolla", skriver en följare.

"Omg!! Jag dör! Hur kollar man från usa?! HEJJA HEJJA!!!", skriver en annan följare.

Det återstår att se hur det kommer gå för Adrian att hitta kärleken i Love Island, i skrivande stund står han i par med tidigare kända profilen Nicci Hernestig, 23.

FOTO: TV4, Jakob Dahlström/TV4

Annons