LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Love Island-Nicci Hernestig och Andreas Deaks glädjebesked: ”Fantastiskt”

11 jun, 2023 
Frida Eklöf
Nicci Hernestig och Andreas Deak
Nicci Hernestig och Andreas Deak fann kärleken till varandra i Love Island Sverige.
Nu berättar paret om den glädjande nyheten för framtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramers tips – så bevarar du en relationBrand logo
Malin Gramers tips – så bevarar du en relation

Nicci Hernestig, 23, är en välkänd profil på sociala medier med sina 166 tusen följare på Instagram. Under vintern och våren har vi även fått följa henne i reality-programmet Paradise och Love Island Sverige i jakten på att hitta kärleken.

Och visst fann Nicci kärleken i deltagaren Andreas Deak, 26. Tillsammans tog de sig hela vägen till final, men tyvärr kammade de inte hem vinsten och vinstpengarna, dock vann de ett större pris än så – kärleken till varandra.

Andreas Deak och Nicci Hernestigs framtidsplaner: ”Varit på en del visningar”

Efter Nicci och Andreas medverkan i Love Island Sverige har paret hållit ihop och för bara en månad sedan hade Andreas planer på att flytta upp till Stockholm från Göteborg, något som han nu har gjort.

I dagsläget bor paret i Niccis lägenhet men de är just nu på jakt efter ett gemensamt boende.

”Vi har även varit på en del visningar så ett gemensamt boende är inte allt för långt bort, kanske finns någon överraskning framöver”, skriver Andreas till Hänt.

Andreas och Niccis stora glädjebesked: ”Första gången”

Men det är inte det enda glädjebeskedet det nyförälskade paret har att komma med. För Hänt berättar Andreas även om hur det var att träffa Niccis föräldrar för första gången, något han har gjort nu när han flyttat upp till Stockholm.

Annons

”Hennes familj har tagit emot mig fantastiskt bra, jag var faktiskt inte särskilt nervös över att träffa dem! Förstod ganska snabbt att dem bara hade en fasad när vi fick samtalet av våra föräldrar inne i villan, men dem är fyllda av kärlek och jättefina”, skriver Andreas till Hänt.

I helgen ska även svärföräldrarna få träffas för första gången då Andreas föräldrar kommer upp till Stockholm.

”Dem kommer upp nu över helgen för första gången och ser hur vi har det samt träffa Niccis familj”, skriver han i ett privat meddelande.

FOTO: Instagram

Annons